Antena Meniu Search
x

Video "Am trăit cu diavolul în casă". Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în Vaslui. Mama copilei a descoperit oroarea

Un bărbat de 38 de ani din judeţul Vaslui a fost arestat preventiv 30 de zile după ce a şi-ar fi abuzat sexual fiica în vârstă de 12 ani. Calvarul fetei ar fi început în urmă cu patru ani, iar aceasta nu a spus nimic şi nici bărbatul nu ar fi dat nimic de bănuit. Cea care a descoperit că fata era abuzată a fost chiar mama copilei. Vă avertizăm că urmează informaţii cu un puternic impact emoţional. 

de Lili Trifu

la 22.02.2023, 08:06

Vezi și

Coşmarul prin care trecea copila de 12 ani a fost descoperit chiar de mama sa. Zilele trecute, femeia l-ar fi surprins pe soţul său în ipostaze intime cu minora şi a anunţat autorităţile.

"M-am dus dincolo și era lumina stinsă şi mi s-a părut ceva suspect. Când am intrat, el era dezbrăcat. Era dezbrăcat şi fata mai încolo, îmbrăcată lângă pat. Nu m-am aşteptat, nu mi-a dat nimic de bănuit. Ţinea la copii, nu am avut ce spune", mărturisește mama fetei.

Copila a fost abuzată de tatăl ei aproape 4 ani, timp în care nimeni nu a bănuit nimic. "Mi-a spus că ii era frică de el, că a ameninţat-o că o bate, că o omoară şi de asta nu mi-a spus", continuă femeia.

"E ceva ieşit din comun. Am trăit cu diavolul în casă, n-am ştiut cu cine trăim. Nu a dat nimic de bănuit. Nu am bănuit nimic, până i-a găsit fata", spune bunica fetiței.

Pe acelaşi subiect

Copila este acum consiliată psihologic

Şi vecinii sunt îngroziți de ceea ce s-a întâmplat. 

Părea capabil de aşa ceva?

Nu!

Tu ca părinte să îti violezi copilul?

Poate e bolnav, eu așa cred. Un om cu mintea sănătoasă nu poate să facă asa ceva. 

Minora se află acum într-un program de consiliere psihologică. 

Irina Câmpeanu, DGASPC Vaslui: Cazul a ajuns în atenția instituţiei noastre la sesizarea organelor de poliţie, în contextul audierilor desfăşurate pentru clarificarea situaţiei. 

Dacă va fi declarat vinovat, bărbatul riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Am trăit cu diavolul în casă". Fetiță de 12 ani, violată de propriul tată în Vaslui. Mama copilei a descoperit oroarea