Antena Meniu Search
x

O italiancă a fost sechestrată și violată zile întregi, iar iubitul violent i-a tăiat pantofii și hainele să nu iasă din casă. După ani de coșmar, agresorul e după gratii

O femeie, în vârstă de 29 de ani din Roma, a trăit un calvar alături de fostul ei partener de viață. Italianca a fost agresată fizic, violată și torturată de iubitul violent. Timp de trei ani a suportat abuzuri fizice și psihologice. 

de Cristina Cruceru

la 24.02.2023, 12:07

O italiancă a fost sechestrată și violată zile întregi
O italiancă a fost sechestrată și violată zile întregi - Profimedia

O altă poveste de o violență teribilă, care are ca protagonistă o femeie, vine din Italia. Ar fi trebuit să o iubească, să o protejeze, să o facă să se simtă în siguranță, însă un italian i-a transformat viața iubitei lui într-un calvar. Timp de trei ani, femeia a îndurat clipe de groază alături de partenerul ei violent. Acesta ar fi supus-o la abuzuri fizice și emoționale.

Totul a luat o întorsătură neașteptată, iar tânăra l-a dat pe mâinile autorităților. Asta pentru că agresorul ei a sechestrat-o acasă timp de trei zile fără mâncare, a insultat-o, a bătut-o, a violat-o. Din păcate, lista violențelor pe care femeia a fost nevoită să le sufere din partea bărbatului, care spunea că o iubește, este lungă. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este fiul unui director de la Palazzo Chigi. Într-unul din episoadele violente, atacatorul a tăiat chiar și pantofii, hainele și gențile tinerei, pentru ca aceasta să nu iasă din casă. 

Tânăra l-a denunțat pe iubitul ei violent

Femeia a găsit puterea, după multe lupte, să-l denunțe pe bărbatul violent. Aceasta le-a mărturisit autorităților italiene cum timp de trei ani, între 2016-2019 a fost bătută, violată și tratată urât de un bărbatul din viața ei. Femeia l-a acuzat pe fostul ei partener și de hărțuire. Asta pentru că atunci când s-au despărțit, agresorul a urmărit-o.

Pe acelaşi subiect

"Am fost prinsă într-o relație toxică. Mi-era frică și pentru că el provine dintr-o familie cu multe disponibilități", a dezvăluit tânăra pentru informa-press.it. Printre acuzații se numără și apelurile telefonice de amenințare, în care bărbatul i-ar fi spus tinerei că îi va tăia toți pantofii și hainele pentru a o împiedica să iasă din casă.

Agresorul a fost condamnat la închisoare

În timpul procesului au fost povestite numeroase episoade din cei 3 ani de violență. Pe lângă agresiunea sexuală, femeia ar fi fost bătută de mai multe ori după ce bărbatul i-a ascultat convorbirile telefonice. În mai multe rânduri, acesta i-ar fi spart telefonul și apoi ar fi agresat-o fizic și verbal. În plus, acuzația de hărțuire a fost coroborată de nenumăratele convorbiri telefonice înregistrate pe telefonul femeii.

În special, la 11 mai, 230 de apeluri pe telefonul tinerei de 29 de ani au fost înregistrate de fostul ei partener. După un proces lung, bărbatul a fost condamnat la 4 ani și 4 luni. O sentință salutată ca o victorie nu numai de victimă, ci și de asociațiile feministe care au luptat întotdeauna împotriva violenței împotriva femeilor. "Astăzi există o tânără femeie care a preluat controlul asupra vieții sale".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O italiancă a fost sechestrată și violată zile întregi, iar iubitul violent i-a tăiat pantofii și hainele să nu iasă din casă. După ani de coșmar, agresorul e după gratii