Antena Meniu Search
x

CAZ HALUCINANT în Constanța! O fetiță de 11 ani şi-a minţit tatăl că a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată. Motivul este INCREDIBIL

Presa din Constanţa dezvăluie un caz halucinant! Protagonistă este o fetiţă în vârstă de 11 ani, din localitatea constănțeană Topraisar, care a reclamat la Poliție că a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată. În realitate, nu a avut loc niciun viol, fata declarând că a minţi doar ca să vadă câți polițiști se strâng.

Presa din Constanţa dezvăluie un caz halucinant! Protagonistă este o fetiţă în vârstă de 11 ani, din localitatea constănțeană Topraisar, care a reclamat la Poliție că a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată. În realitate, nu a avut loc niciun viol, fata declarând că a minţit doar ca să vadă câți polițiști se strâng.

Povestea incredibilă a început în jurul orei 18.00, potrivit reporterntv.ro. Părinții copilei știau că aceasta se plimbă cu bicicleta pe stradă. La un moment dat, aceasta a venit plângând acasă și i-a povestit tatălui său că un bărbat i-a oferit 10 lei ca să îl urmărească pe o stradă lăturalnică.

Cu ochii în lacrimi, fetița a povestit cu lux de amănunte cum a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată. Fără să stea pe gânduri, bărbatul a luat-o pe copilă și s-a dus direct la Poliție, acolo unde oamenii legii au ascultat din nou povestea oribilă.

De asemenea, fata le-a spus polițiștilor că bărbatul se află încă pe străzile din Topraisar, astfel încât agenții au ieșit în număr mare în căutarea presupusului agresor.

Între timp, fetița a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde un medic legist a consultat-o. Surpriza a venit când medicul a observat că, în realitate, minora nu a fost abuzată.

Drept urmare, fetița a recunoscut că nu a violat-o nimeni și că, de fapt, nu a vrut decât să vadă câți polițiști se strâng pentru anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » CAZ HALUCINANT în Constanța! O fetiță de 11 ani şi-a minţit tatăl că a fost supusă la perversiuni sexuale și apoi violată. Motivul este INCREDIBIL