Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător la un liceu din Suceava: un elev de clasa a 10-a ar fi fost provocat să sară de la etajul 2. Băiatul, elev cu nevoi speciale

Un caz revoltător s-a petrecut la un liceu din Suceava. Un elev de clasa a X-a, cu nevoi speciale, ar fi fost provocat de câţiva colegi să sară de la etajul al doilea al şcolii. Băiatul a fost filmat chiar în timp ce escalada geamul clasei, de către colegii care erau jos, în curte.

de Angela Bertea

la 01.03.2023, 17:57

Vezi și

Totul s-a întâmplat într-o pauză în urmă cu câteva zile. Atunci, elevul a escaladat geamul şi a ajuns în exterior, pe pervaz. Incidentul a fost filmat de câţiva colegi, iar imaginile au ajuns pe o reţea de socializare. Conducerea anchetei a demarat o anchetă în urma acestui incident şi se fac verificări pentru a se stabili dacă băiatul a fost provocat să facă acest gest sau dacă este vorba despre un act de teribilism.

Şi cei de la Inspectoratul Şcolar fac o anchetă: verifică ce măsuri au luat cei din conducerea şcolii şi verifică camerele de supraveghere din interior. De asemenea, conducerea liceului a spus că elevul este consiliat psihologic, iar incidentul a fost adus şi la cunoştinţa părinţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Caz revoltător la un liceu din Suceava: un elev de clasa a 10-a ar fi fost provocat să sară de la etajul 2. Băiatul, elev cu nevoi speciale