Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător în Iaşi. O fetiţă de 6 ani, abuzată sexual de o adolescentă: cele două erau în grija unui asistent maternal

Un alt caz revoltător în care un copil ar fi fost victima unui abuz sexual repetat este anchetat la Iaşi. O fată de opt ani a povestit că ar fi fost violată de o adolescentă în timp ce amândouă erau în grija unui asistent maternal.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 05.03.2024, 13:37

Vezi și

Totul s-ar fi întâmplat în timp ce cele două fete, care la momentul respectiv cea mică avea 6 ani, iar cealaltă era adolescentă, se aflau în grija unui asistent maternal din comuna Fântenele. O familie respectabilă, spune primarul, care totuşi nu ar fi observat ce se întâmplă cu cele două copile. La un moment dat, fetiţa a povestit prin ce trece şi la ce o supune cealaltă fată care avea şi încă are probleme de sănătate, inclusiv de natură psihică.

Asistentul maternal a preluat-o pe fata abuzatoare după ce a devenit majoră

Se pare că ar fi abuzat-o şi agresat-o sexual în mod repetat şi nimeni nu şi-ar fi dat seama, nici asistentul maternal, nici ceilalţi membri ai familiei. Imediat ce a povestit, cele două fete au fost separate. Asistentul maternal şi-a dat iniţial demisia, apoi după ce fata adolescentă a devenit majoră, a devenit asistentul ei maternal.

Cealaltă fetiţă a fost mutată într-o altă familie, dintr-o altă comună. Are acum 8 ani şi este bine îngrijită, dar are nevoie de ajutor de specialitate pentru a depăşi trauma. Atât Protecţia Copilului, cât şi Poliţia au deschis anchete în acest caz, iar dosarul penal continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Caz revoltător în Iaşi. O fetiţă de 6 ani, abuzată sexual de o adolescentă: cele două erau în grija unui asistent maternal