Antena Meniu Search
x

Video Caz revoltător în Vaslui. Un bărbat s-a răzbunat pe prietena lui şi i-a violat fetiţa de 11 ani. Cum l-a prins poliţia

Caz tulburător într-un sat din Vaslui. Un bărbat s-a răzbunat pe partenera plecată în străinătate, abuzându-i sexual fetița de doar 11 ani. Mama copilei a plecat de acasă tocmai ca să scape de agresiunile concubinului, dar nu s-a gândit nicio clipă că cea mică va suferi trauma vieţii ei.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 10.02.2023, 13:59

Vezi și

Bărbatul a fost prins după o anchetă care a durat mai bine de doi ani în urma unui test poligraf. Mai precis, în 2020, mama fetei a plecat la muncă în străinătate pentru a scăpa de abuzurile la care era supusă de bărbatul în vârstă de 38 de ani. A lăsat-o însă pe fiica sa în vârstă de 11 ani în grija acestuia. Timp de un an fata ar fi fost violată constant de bărbat, dar nu a spus nimic nimăui de teamă.

În 2021, la una dintre vizitele mamei, în cele din urmă copila a povestit la ce abuzuri a fost supusă. Atunci, femeia l-a părăsit pe bărbat şi a mers direct la poliţie. Au început anchetele, dar a durat mult timp până în cele din urmă bărbatul a fost supus unui test poligraf. Ţinând cont de vârsta victimei, dar şi de cât de grave sunt acuzaţiile, s-a cerut arestarea sa pentru o perioadă de 30 zile pentru viol în formă agravantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Caz revoltător în Vaslui. Un bărbat s-a răzbunat pe prietena lui şi i-a violat fetiţa de 11 ani. Cum l-a prins poliţia