Antena Meniu Search
x

Ultimele informaţii despre starea poliţistului din Olt, împuşcat de iubită în cap. Medicii sunt rezervaţi (Video)

Colegii lui spun că totul s-a întâmplat din greşeală. Cert este însă că omul legii este acum internat în stare gravă în spital, cu răni în zona capului.

Vezi și

Colegii lui spun că totul s-a întâmplat din greşeală. Cert este însă că omul legii este acum internat în stare gravă în spital, cu răni în zona capului. Medicii sunt rezervaţi în privinţa pronosticului.

Starea poliţistului este în continuare extrem de gravă. Incidentul s-a întâmplat azi-noapte, puţin înainte de ora 1. Atunci, printr-un apel la 112, un bărbat a anunţat că o femeie de 28 de ani şi-a împuşcat iubitul.

Se pare că cei doi se jucau cu pistolul când acesta s-a descărcat. Glonţul i-a intrat tinerei în mână, a ieşit pe partea cealaltă şi l-a rănit pe poliţist. Imediat, cei doi au fost duşi la spital.

Colegii bărbatului continuă acum cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabili cum s-a întâmplat totul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ultimele informaţii despre starea poliţistului din Olt, împuşcat de iubită în cap. Medicii sunt rezervaţi (Video)