Antena Meniu Search
x

Cazul halucinant al femeii care a născut pe trotuar în Urziceni. De ce nu a fost primită în spital

Caz revoltător în judeţul Ialomiţa. O tânără de 24 de ani a născut pe trotuar, chiar în curtea spitalului din Urziceni. Femeia a ajuns la unitatea medicală în travaliu, dar potrivit martorilor, nu a mai fost primită pe motiv că nu ar mai fi locuri în spital şi că a ajuns prea târziu. De partea cealaltă, managerul Spitalului susţine că unitatea nu are linie de gardă de ginecologie. 

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 14:25

Cazul halucinant al femeii care a născut pe trotuar în Urziceni. De ce nu a fost primită în spital
Cazul halucinant al femeii care a născut pe trotuar în Urziceni. De ce nu a fost primită în spital - Facebook

Directoarea Spitalului din Urziceni nu a oferit reporterilor Observator nicio explicaţie despre cazul femeii care a născut pe stradă, ajutată de un echipaj de ambulanţă, după ce ar fi fost refuzată de unitatea medicală. Cei de la Serviciul de Ambulanță Ialomița au transmis că ei au procedat corect și că sunt chemați des de către cei de la spital să intervină pentru că nu sunt suficienți medici. Nu au mai avut timp însă să o transporte pe femeie în ambulanță. Polițiștii fac cercetări pentru a afla de ce nu a fost lăsată femeia să nască în spital.

Manager Spital: "Nu avem linie de gardă de ginecologie"

Managerul Spitalului din Urziceni, Daniela Elena Ianuș, a declarat pentru Libertatea, că unitatea medicală nu are linie de gardă de ginecologie. "Pacienta a fost primită în spital, s-a apelat la ambulanță din spital, noi suntem spital municipal, nu avem linie de gardă de ginecologie, asistenta a înregistrat-o, a sunat la ambulanță și a insistat să vină o ambulanță de urgență, s-o trimită la Slobozia, cel mai apropiat spital", a explicat managerul.

Managerul a precizat că pacientei i s-a spus să aștepte ambulanța. "Pacienta a ieșit pe picioarele ei din CPU și între timp a venit ambulanța. Nu știu de ce nu au luat-o și pus-o în ambulanță."

Pe acelaşi subiect

Rafila: Inspecţia Sanitară de Stat trebuie să reconstituie exact întreaga situaţie

Inspecţia Sanitară de Stat trebuie să reconstituie exact întreaga situaţie, a declarat luni ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. "Am vazut imaginile de la Urziceni. (...) Inspecţia Sanitară de Stat trebuie să reconstituie exact întreaga situaţie şi vom pune la dispoziţie toate informaţiile pe care le avem, precum şi măsurile care au fost luate în cazul în care ele se impun", a spus ministrul, referindu-se la

Ambulanţier: O mare bilă neagră spitalului Urziceni pentru dezinteres total şi nepăsare

O femeie a născut pe stradă, ajutată de echipajul de pe o ambulanţă, după ce ar fi fost refuzată de Spitalul Urziceni, a scris, luni, pe Facebook, ambulanţierul Marian Iordache.

"Săptămâna începe cu o nouă viaţă! În această dimineaţă, în jurul orei 6,00, echipajul 97 al SAJ Ialomiţa, substaţia Urziceni, a asistat la naştere o tânără de 24 ani, mama celei de-a treia fetiţe perfect sănătoasă! Felicitări mamei, felicitări colegei mele, Gabriela Dobra, pentru profesionalism şi implicare! P.S. - Aş atribui o mare bilă neagră spitalului municipal Urziceni pentru dezinteres total şi nepăsare, pacienta prezentându-se cu aproximativ 15 minute înainte la CPU, în travaliu, fiind refuzată, motivându-se că vor chema ambulanţa. Un caz cu happy end, dar nu toate se pot încheia aşa", este postarea făcută de ambulanţier.

"In ce lume trăim!!!!!! România lucrului bine făcut! Cum este posibil așa ceva !!! Femeia asta naște în fata spitalului URZICENI! In spital nu a fost primită pe motiv că nu au locuri și cp a venit prea târziu ! A fost data afară din spital și a născut in fata spitalului pe trotuar ! Groaznic!!!" a scris pe Facebook Nicu Tudor, un martor care a filmat scenele. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţia face cercetări

Poliţia anunţă că s-a autosesizat şi face cercetări pentru abuz în serviciu. "În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, IPJ Ialomiţa s-a autosesizat. Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu. S-a constituit o echipă de cercetare la nivelul Poliţiei municipiului Urziceni şi se fac în acest moment verificări cu privire la toate aspectele. S-a deschis un dosar penal în cauză", au precizat, pentru Agerpres, reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cazul halucinant al femeii care a născut pe trotuar în Urziceni. De ce nu a fost primită în spital