Antena Meniu Search
x

Video Femeie filmată când naște pe trotuar, chiar în fața Spitalului din Urziceni. Martorii fac acuzații înfiorătoare: "Cum este posibil aşa ceva?"

Imagini incredibile filmate în această dimineaţă la Spitalul Municipal Urziceni. O tânără de 24 de ani, aflată în travaliu, a născut pe trotuar, la ora 6 dimineaţa, chiar în curtea unui spital. Era la doi paşi de tărgi, paturi şi saloane civilizate. Femeia se prezentase la Urgenţe cu 15 minute înainte, dar ar fi fost dată afară pe motiv că nu mai sunt locuri şi a venit prea târziu, asta spun aparţinătorii. Din fericire, este un caz cu un final fericit, femeia are acum o fetiţă perfect sănătoasă şi nu a avut probleme. Atenție, imagini ce pot afecta emoțional.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 12:21

Vezi și

Imagini cu o femeie care naşte pe trotuar, în faţa Spitalului Urziceni, au fost publicate luni pe Facebook, fiind distribuite de sute de persoane. Femeia nu ar fi fost primită în unitatea medicală din lipsă de locuri.

"În ce lume trăim!!!! ROMÂNIA lucrului bine făcut! Cum este posibil aşa ceva!!! Femeia asta naşte în faţă Spitalului URZICENI", a scris, luni, pe Facebook, un bărbat care publica imagini în care se vede o femeie, întinsă pe caldarâm, în timp ce naşte, fiind asistată de două cadre medicale.

Întins pe trotuar, pe o pânză albastră, probabil sterilă, se vede şi un nou-născut, curăţat de către cadrele medicale cu ceea ce par a fi şerveţele. La un moment dat se aude plânsul copilului. "Gata, bravo! Gata", se aude vocea unei femei. 

Femeia care a născut pe trotuar nu ar fi fost primită în spital pe motiv că nu sunt locuri

Bărbatul care a publicat imaginile susţine că femeia nu a fost primită în spital pe motiv că nu au locuri şi că a venit prea târziu.

"A fost dată afară din spital şi a născut în faţă spitalului pe trotuar! Groaznic!!!", a mai scris bărbatul.

Postarea acestuia a fost deja distribuită de peste 1.500 de ori, iar sute de persoane au cerut intervenţia autorităţilor, fiind invocat Ministerul Sănătăţii, dar şi ministrul Alexandru Rafila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie filmată când naște pe trotuar, chiar în fața Spitalului din Urziceni. Martorii fac acuzații înfiorătoare: "Cum este posibil aşa ceva?"