Antena Meniu Search
x

Video Cazul medicului de la spitalul din Sibiu care venea băut în fiecare zi la muncă. Doctorul este şeful unei secţii de chirurgie

Este anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sibiu. Asta după ce şeful secţiei Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială este acuzat de către colegii de breaslă că ar veni la serviciu într-o stare deplorabilă. Mai exact, sub influenţa băuturilor alcoolice. Grav este că medicul le-ar fi prescris tratamente pacienţilor, ba chiar i-ar fi tratat de anumite probleme de sănătate, deşi încă din luna ianuarie, doctorul ar fi mai tot timpul băut. Cazul a ajuns şi-n atenţia celor de la Direcţia de Sănătate Publică, care au început şi ei o anchetă. 

de Andrei Naiţă

la 29.05.2024 , 08:49

7 colegi de-ai medicului s-au plâns de comportamentul lui
7 colegi de-ai medicului s-au plâns de comportamentul lui

Totul ar fi pornit după ce, la începutul anului, colegii medicului de pe secţia de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială ar fi observat că de la zi la zi, doctorul ar fi început să-şi schimbe comportamentul. Nu le-a luat mult să-şi dea seama că acesta era de fapt sub infuenţa băuturilor alcoolice. Deşi, iniţial au crezut că a fost doar o întâmplare nefericită, cu timpul episoadele în care venea la serviciu în stare de ebrietate au continuat. Pentru ca viaţa pacienţilor trataţi de medic să nu fie pusă în pericol, şapte colegi de-ai acestuia au făcut plângere la conducerea spitalului.

Spitalul a deschis o anchetă disciplinară

"Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă va efectua o cercetare administrativă, prin comisia de etică în această speţă. În urma rezultatelor cercetării se va decide mai apoi, ce măsuri se va lua în acest sens", a declarat Cristina Bălău, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Sibiu.

Articolul continuă după reclamă

După ce informațiile au apărut în spaţiul public, reprezentanţii Direcţia de Sănătate Publică Sibiu au deschis şi ei o anchetă: "DSP Sibiu s-a autosesizat şi prin Serviciul de Inspecţie Sanitară a declanşat un control, aflat momentan în desfăşurare", conform purtătorului de cuvânt al DSP Sibiu.

Medicul acuzat că-şi tratează pacienții în stare de ebrietate nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Evenimente » Cazul medicului de la spitalul din Sibiu care venea băut în fiecare zi la muncă. Doctorul este şeful unei secţii de chirurgie