Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce ar urma să se întâmple cu Antonio, Rania şi Raisa atunci când vor fi găsiţi? Cei trei copii erau însoţiţi atunci când au dispărut

Alertă naţională, după ce copiii unui afacerist din Hunedoara sunt de negăsit de zeci de ore. Cei trei fraţi au dispărut din casa în care locuiau cu bona. Părinţii s-au despărţit şi se judecau acum pentru custodie. Aseară, un mesaj al celor trei fraţi a fost făcut public de tatăl lor, însă, în continuare nu se ştie unde sunt cei mici. Şi tot aseară s-a emis şi un mesaj Ro-Alert. 

de Iulia Pop

la 16.10.2024 , 13:36

Antonio, Rania şi Raisa au dispărut, luni, din casa lor din Sântandrei, în care locuiau doar cu bona lor. Poliţiştii i-au căutat inclusiv cu câini de urmă.

RoAlert emis pentru cei trei copii

Aseară, când autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, în online a apărut un mesaj al celor trei fraţi către mama lor. Copiii par teferi, dar, în continuare, nu se ştie unde sunt. 

Vezi și

15 octombrie 2024. Roxana, degeaba i-ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine. Noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă, spun copii. 

Pe acelaşi subiect

Tatăl copiilor, care e plecat în Spania, susţine că a primit clipul care o incriminează pe fosta soţie şi l-a trimis la Poliţie şi presei. Anchetatorii vor face lumină în acest caz încurcat: mama celor trei fraţi şi bona au fost deja audiate. 

"Nu aveau cum să plece singuri copiii mei. Asta totul este făcut de maică-sa, că ştia că iubesc foarte mult copiii şi a făcut orice ca să...", a declarat ​Adrian Marţian - tatăl copiilor.

Scandal între părinţi

Scandalul între părinţi mocneşte de ceva vreme. Se judecau pentru custodia copiilor, iar ieri a avut loc un nou termen în dosar. Bărbatul avea interdicţie să se apropie de cei trei fraţi. Pentru a nu încălca ordinul de protecţie, s-a mutat într-o rulotă la 100 de metri de casa unde aceştia locuiesc, în grija unei bone

Bărbatul îşi acuză fosta soţie că l-a urmărit inclusiv cu o dronă pentru a vedea dacă se apropie de copii. Cazul a ajuns în atenţia celor de la Protecţia Copilului. Ultima vizită în casa lor au făcut-o în urmă cu cinci zile.

"Pe parcursul monitorizării, bona a fost identificată alături de minori, de fiecare dată. Nu pleca de lângă copii şi copiii nu se lăsau de către bonă. La ultima vizită de vineri au fost identificaţi cu o terţă persoană, nicidecum cu bona, care nu era la faţa locului", a declarat Geanina Ianc - Director DGASPC Hunedoara.

Aproape 10.000 de copii au dispărut anul trecut în România: jumătate dintre ei sunt minori instituţionalizaţi.

Au trecut mai bine de două zile de când cei trei copii ai lui Adrian Marţian sunt căutaţi. 

Se fac căutări în continuare, atât de poliţişti, cât şi de reprezentanţi ai jandarmilor şi cei de la ISU Hunedoara că până acum nimeni nu poate spune cu exactitate unde sunt cei trei fraţi. Ce se ştie este că nu au plecat singuri, este exclusă această variantă şi au fost însoţiţi de cineva. Aseară a fost dat un mesaj RoAlert în care lumea este rugată să sune la 112 dacă are vreo informaţie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Hunedoara se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copiilor a spus că, în momentul în care vor fi găsiţi, vor fi daţi în regim de urgenţă celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Hunedoara pentru ca aceşti micuţi să treacă peste trauma pe care au suferit-o. Cei de la Protecţia Copiilor spun că micuţii au grave probleme de comportament şi că este necesar o consiliere şi un mediu stabil în care să locuiască.

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Ce ar urma să se întâmple cu Antonio, Rania şi Raisa atunci când vor fi găsiţi? Cei trei copii erau însoţiţi atunci când au dispărut