Antena Meniu Search
x

Video Ce cânta profesorul care ar fi abuzat minore la meditaţii. "A fost odată o fată drăguţă, nici prea mică, nici prea înăltuţă"

Meditații cu iz penal în Timișoara. Un profesor de la Universitatea de Vest a fost arestat preventiv petru corupere de minori. Victimă i-a căzut o copilă de 13 ani pe care o pregătea, în casa lui, la matematică. A uitat de calcule și a trecut la atingeri nepotrivite. Îngroziți, părinții fetei au făcut reclamație la poliție. Conducerea univesității condamnă gestul și promite măsuri în funcție de rezultatele anchetei judiciare.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 14.02.2023, 19:46

Vezi și

Bărbatul are 55 de ani și este lector la Universitatea de Vest din Timişoara. După orele cu studenții, făcea pregătire la matematică cu elevi. În timpul meditaţiilor la el acasă, ar fi încercat să corupă sexual o fată de 13 ani.

Pentru a depăşi trauma copila primeşte consiliere psihologică

Părinţii au alertat poliţia, după ce fiica lor le-a povestit despre comportamentul nepotrivit al dascălului. Copila era meditată la matematică la domiciliul bărbatului. Acolo ar fi încercat să o sărute şi să o atingă în zona pieptului.

Smaranda Marcu, DGASPC Timiş: DGASPC a intervenit în acest caz şi, din fericire, în clipa de faţă copilul este în afara oricărui pericol, urmând să beneficieze de servicii de specialitate din partea colegilor noşti. Copilul rămâne în familie, unde este până la urmă locul cel mai potrivit pentru a-şi reveni.

Pe acelaşi subiect

Profesorul a ajuns după gratii pentru 30 de zile

Conducerea Universităţii condamnă comportamentul şi verifică dacă a mai avut şi alte victime.

Horea Băcanu, Universitatea de Vest din Timișoara: Ne delimităm ferm de la orice fel de încălcare a principiilor etice şi de morală în comunitatea noastră şi vom lua în consecinţă măsuri, după ce vom afla care sunt concluziile anchetei.

Profesorul posta frecvent anunțuri pe diferite site-uri cu oferte pentru meditații la matematică sau fizică. Pe lângă, pasiunea pentru științele exacte, bărbatul are și înclinații artistice. Cântă, dar nu oricum.

A fost odată o fată drăguţă,

Nici prea mică, nici prea înăltuţă.

Năsucul micuţ, cu pistrui colorat,

Guriţa ei dulce c-un surâs minunat.

Dacă va fi găsit vinovat profesorul riscă până la 5 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ce cânta profesorul care ar fi abuzat minore la meditaţii. "A fost odată o fată drăguţă, nici prea mică, nici prea înăltuţă"