Antena Meniu Search
x

Profesor la Universitatea din Timișoara, reținut pentru corupere sexuală. Ar fi atins în zonele intime și ar fi încercat să sărute o copilă de 13 ani pe care o medita

A fost trimisă la meditații pentru a fi mai bună, dar o copilă de 13 ani a trăit clipe de coșmar în timpul pregătirii.

de Monica Palade

la 13.02.2023, 17:25

Adolescenta ar fi fost atinsă în zone intime și la un pas să fie sărutată chiar de profesorul de matematică pe care părinții îl plăteau. Bărbatul, lector la Universitatea de Vest din Timișoara, a fost reținut pentru 24 de ore de politiștii de la Investigații Criminale, informează reporterul Observator Iulia Pop.

Meditații cu tentă sexuală

Adevărul a ieșit la ieală, după ce copila i-ar fi povestit mamei că profesorul ar fi încercat să o sărute, iar la o altă ședință de meditații a atins-o în zona pieptului. Femeia a făcut plângere la poliție. Profesorul a fost dus la audieri la Poliția Timișoara, cazul fiind instrumentat de ofițerii de la Biroul Investigații Criminale.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru corupere sexuala a minorului în formă continuată. Urmează să fie prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Profesor la Universitatea din Timișoara, reținut pentru corupere sexuală. Ar fi atins în zonele intime și ar fi încercat să sărute o copilă de 13 ani pe care o medita