Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4

Un șofer băut și drogat a adormit în mașină, în mijlocul unei străzi din Sectorul 4 al Capitalei. Ceilalți șoferi din trafic au sunat la 112 după ce au văzut starea în care se afla bărbatul.

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 07:54

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au scos din maşină şi l-au predat unei echipe de medici. Tânărul de 29 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băut și drogat, a adormit în mașină, în mijlocul străzii

Mai mult, în urma verificărilor au fost găsite în autoturism aproximativ 50 de grame de praf alb, cristalin, fiind vorba despre o substanță psihoactivă. Șoferul a fost dus de polițiști la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice.

Vezi și

"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță. Hai! Hai, ieși afară de aici", se aude în filmarea făcută de unul dintre martori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Vi se pare mai eficient să vindeţi haine din garderoba personală online, pe grupuri sau diverse aplicaţii?
Observator » Evenimente » "Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4