Antena Meniu Search
x

Video Ce l-a dat de gol în faţa poliţiştilor pe curierul din Constanţa care a înscenat un jaf. Credea că a pus la cale planul perfect

Un curier din Constanţa a înscenat un jaf, pentru a fura banii încasaţi de firmă. Bărbatul a sunat la 112 şi a reclamat că i s-au furat 80.000 de lei din maşina de serviciu, bani pe care chiar el i-ar fi luat.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.11.2022, 17:04

Vezi și

Bărbatul a înscenat faptul că a fost jefuit prin spargerea unui geam al maşinii cu care trasporta marfa, iar individul le-a spus poliţiştilor că persoane necunoscute i-au spart autoutilitara şi că aşa ar fi dispărut cei 80.000 de lei. În realitate, anchetatorii au descoperit că bărbatul minţea în urma percheziţiilor făcute la domiciliul acestuia, unde a fost găsită sacoşa cu bani. Individul de 50 de ani din Constanţa a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de inducere în eroare a poliţiştilor şi delapidare, iar acum se află sub control judiciar. 

Planul curierului pentru a da marea lovitură

Polițiștii constănțeni au fost sesizați, la sfârșitul lunii septembrie, de către un bărbat de 50 de ani, că în noaptea de 27 spre 28 septembrie, persoane necunoscute au spart geamul mașinii sale de serviciu, parcată în orașul Constanța, și au furat o sacoșă cu 80.000 de lei, reprezentând încasările unei firme de curierat cu care colabora bărbatul.

Poliția Constanța a constatat apoi că plângerea nu este reală. ''Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză și-a însușit, în interes personal, suma de 80.000 de lei, acesta fiind cel care, de fapt, a spart geamul autoutilitarei, în vederea producerii de probe nereale'', informează IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Ce l-a dat de gol în faţa poliţiştilor pe curierul din Constanţa care a înscenat un jaf. Credea că a pus la cale planul perfect