Antena Meniu Search
x

Video Ce poartă femeile de Crăciun în 2023. Cererile la saloane au explodat de acum o lună, iar clientele lasă o avere pentru a arăta impecabil

N-a fost aglomeraţie în aceste zile doar în magazine, ci şi în saloanele de înfrumuseţare. Explicaţia e simplă, toată lumea vrea să arate cât mai bine de sărbatori. La unele centre de înfrumuseţare din Bucureşti, programările s-au făcut şi cu o lună înainte. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 24.12.2023, 20:28

Vezi și

Geanina a prins cu greu un loc în salonul de înfrumuseţare.

Geanina, client: Am reuşit pe ultima sută de metri să vin să mă aranjez. Manichiură, coafat, vopsit. Ai alt tonus, alt chef de viaţă, de distracţie. Ne-am adus şi copilul, l-am tuns, l-am aranjat. Toţi din familie am venit!

Iar după câteva ore de răsfăţ, rezultatul e unul pe măsură. 

Mihaela Ababei, reprezentant salon: Astăzi, în mod normal, aveam deschis până la ora 3. dar am prelungit până pe la 5-6. Pentru că au fost cereri foarte multe în continuare. S-a cerut atât la coafor, manichiură, dar şi la cosmetică. Toate categoriile au fost fulled book.

Pe acelaşi subiect

Saloanele arhipline în Ajun

Şi la alte saloane a fost la fel de plin. 

Cristi Pascu, manager salon: Foarte aglomerată, nu aglomerată. S-au făcut programările de acum o lună deja. Toată lumea vrea să arate impecabil, atât de Crăciun, cât şi de revelion. Şi atunci ne pregătim pe termen mediu şi lung. 

Ce se poartă de sărbători în materie de păr şi unghii

Cristi Pascu, manager salon: Se poartă în continuare foarte mult blondul. N-ai să reuşeşti să schimbi clientele care s-au făcut o dată blonde să se mai schimbe doar de sezon. Unghiile roşii, cu siguranţă. Tipsuri, modele. Muncesc fetele de la manichiură non-stop. 

Madălina Chiţac, reporter Observator: Preţurile diferă, în funcţie de fiecare salon în parte. În acest salon, spre exemplu, un tuns porneşte de la 50 de lei, un coafat de la 100 de lei, iar pentru un vopsit plătim de la 200 de lei în sus. O manichiură ne-ar costa în jur de 100 de lei. 

După o pauză de câteva zile, centrele de înfrumuseţare vor fi din nou pline, pentru pregătirile de revelion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce poartă femeile de Crăciun în 2023. Cererile la saloane au explodat de acum o lună, iar clientele lasă o avere pentru a arăta impecabil