Antena Meniu Search
x

Video Ce riscă asistentul acuzat de o fată de 15 ani că a agresat-o sexual în spitalul din Brăila. Totul s-ar fi petrecut în cabinet, la recuperare medicală

Acuzaţii grave la Spitalul Judeţean din Brăila, unde un asistent medical ar fi agresat sexual o pacientă de doar 15 ani. Copila venise pentru o şedinţă de recuperare medicală. Ea a povestit părinţilor că, odată ce a rămas singură cu bărbatul în cabinet, acesta a dezbrăcat-o şi ar fi atins-o nepotrivit. Bărbatul este cercetat, deocamdată, în stare de libertate. Însă, dacă va fi găsit vinovat, riscă ani grei de închisoare.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 13:31

Vezi și

Copila venea la spitalul din Brăila tocmai din Însurăţei. Pentru că suferă de scolioză, fata avea nevoie de şedinţe de balneofizioterapie. Agresiunea ar fi avut loc chiar în timpul unei astfel de proceduri de recuperare. 

Fata le-a povestit totul părinţilor

După ce a aflat coşmarul prin care a trecut copila lui, tatăl nu a mai stat pe gânduri. Şi-a luat fata şi au mers la poliţie unde au depus o plângere. "În cauză a fost întocmit un dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", declară Elena Ostache, IPJ Brăila. 

În paralel cu ancheta poliţiei şi spitalul a început investigaţiile. "S-a făcut şi la nivelul spitalului şi este în desfăşurare această cercetare. Este o anchetă internă. La momentul finalizării vom comunica rezultatele cercetării organelor abilitate", spune Mariana Pătârlăgeanu, Spitalul Judeţean Brăila.

Pe acelaşi subiect

Ce riscă asistentul medical

Asistentul medical, în vârstă de 36 de ani, este deocamdată cercetat în stare de libertate. Însă, dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la zece ani de închisoare. Contactaţi de reporteri, până la acest moment părinţii copilei nu au dorit să facă nici o declaraţie. 

Acesta nu este singurul scandal sexual în care este implicat spitalul din Brăila. În anul 2015, un alt asistent medical a fost acuzat că a violat o adolescentă de 16 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ce riscă asistentul acuzat de o fată de 15 ani că a agresat-o sexual în spitalul din Brăila. Totul s-ar fi petrecut în cabinet, la recuperare medicală