Antena Meniu Search
x

Ce riscă şoferul de autobuz, care a dat jos toţi pasagerii, apoi a plecat la depou. S-ar fi enervat din cauza unui copil

Situaţie extrem de ciudată în transportul local public din Brăila. Un şofer de autobuz a dat jos toţi călătorii şi a închis autobuzul, supărat nevoie mare că un bebeluş plânge în autobuz. Bărbatul a lăsat toţi călătorii în stradă, seara, după care a plecat la depou. Acum este anchetat şi riscă să rămână fără loc de muncă.     

de Redactia Observator

la 16.11.2023, 08:09

Vezi și

Martor: Omul a oprit autobuzul, a dat toţi călătorii jos, ca să vorbească el la telefon.

Totul s-a întâmplat acum două seri, în jurul orei 21, în Brăila. Şoferul autobuzului s-a supărat că un copil mic plângea. Însă, nici după ce mama şi bebeluşul au coborât. bărbatul nu s-a calmat.

Martor: Şoferul a oprit în următoarea staţie, chiar dacă nu mai avea cine să îl deranjeze. A stins becurile autobuzului, a oprit motorul, s-a dat jos şi a spus să coboare toată lumea, că nu mai poate continua traseul în condiţiile respective.

Adrian Obreja, reporter Observator: În aceasta stație șoferul i-a dat jos pe toți călătorii, a inchis autobuzul, a stat câteva minute bune. După care a plecat direct la depou.

Șoferul este angajat al societății de transport public de aproximativ 8 ani și acesta este primul incident în care a fost implicat.

Cristian Domnițeanu, director Braicar: S-a dus la autobază.

Reporter: Deci nu a mai trecut prin celelalte stații?

Cristian Domnițeanu, director Braicar: ​N-a mai trecut din păcate!

Ieri, bărbatul nu le-a răspuns la telefon nici directorului nici liderului de sindicat, din care face parte. Nimeni nu a reușit să vorbească cu el.

Anina Rolea, lider sindicat: Nu este normal ce s-a întâmplat. Nu toleram, nici sindicatul, un astfel de comportament. Nu știu exact. Trebuie sa aflu și punctul lui de vedere.

Reacţia colegilor şoferului

Ceilalți colegi șoferi nu sunt de acord cu gestul lui dar spun că de multe ori sunt puși în situații extreme.

Şofer autobuz: Călătoriți o zi cu noi să vedeți cum se circulă. O zi atât. Haideți cu mine acum!

Şofer autobuz:N-aș fi făcut lucrul asta. Dar nu știu ce a fost acolo. Haideți să vă spun. Eu am fost atacat în autobuz cu cuțitul. Cine m-a apărat?

Acum șoferul implicat în acest incident este anchetat disciplinar. Conducerea societății va hotărî daca îl penalizează financiar sau daca i se va desface contractul de munca. Asta după ce vor fi analizate imaginile de pe camerele de luat vederi din autobuz și vor fi analizate datele GPS ale mașinii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ce riscă şoferul de autobuz, care a dat jos toţi pasagerii, apoi a plecat la depou. S-ar fi enervat din cauza unui copil