Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce s-a descoperit în telefoanele şi laptopul lui Gheorghe Dincă. Avocat: "Are mii de poze, era obsedat" (Video)

Ies la iveală noi informaţii importante în cazul tragediei de la Caracal. Anchetatorii au făcut percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie.

de Veronica Micu

la 09.08.2019 , 07:51

Mii de fotografii, care ar putea să-i vină de hac ucigaşului din Caracal, au fost găsite de anchetatori în laptopul şi telefoanele sale Ce s-a descoperit în telefoanele şi laptopul lui Gheorghe Dincă - Observator.tv

Ies la iveală noi informaţii importante în cazul tragediei de la Caracal. Anchetatorii au făcut percheziţia informatică a telefoanelor şi a laptopului lui Gheorghe Dincă, dar şi a unor stick-uri de memorie.

Avocatul familiei Luizei Melencu spune că Dincă "era preocupat de sex".

Tonel pop a dezvălit că au fost descoperite probe care să îl incrimineze pe suspect.

Articolul continuă după reclamă

"Are mii de poze, are laptop, aparat foto, carduri. Era preocupat de tot ce înseamnă sex. Avea o obsesie", a declarat avocatul familiei Melencu.

La cercetările ce au avut loc la poliţia Caracal, a participat şi Gheorghe Dincă, care ar fi oferit date importante anchetatorilor.

În paralel, a fost audiat şi prietenul lui Dincă, de pe telefonul căruia se bănuieşte că suspectul ar fi sunat rudele fetelor dispărute. 

Bărbatul a dezvăluit că Gheorghe Dincă l-a sunat chiar în seara zilei în care a fost răpită Alexandra. Tot el spune că Dincă nu lăsa pe nimeni să intre în casa lui.

Ieri, la Poliţia Caracal au fost audiaţi şi părinţii Alexandrei Măceşanu.

Oamenii au refuzat să se constituie parte civilă în dosar şi să ceară daune. Le-ar fi spus anchetatorilor că viaţa fiicei lor nu are preţ.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Ce s-a descoperit în telefoanele şi laptopul lui Gheorghe Dincă. Avocat: "Are mii de poze, era obsedat" (Video)