Antena Meniu Search
x

Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

Apar imagini terifiante de la groaznicul atac cu cocktail Molotov asupra restaurantului românesc Transilvania din Paris. Cei care au dat buzna, duminică, în bar, au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc. 

Apar imagini terifiante de la groaznicul atac cu cocktail Molotov asupra restaurantului românesc Transilvania din Paris. Cei care au dat buzna, duminică, în bar, au aruncat cu grenade lacrimogene şi au turnat benzină peste tot, apoi au dat foc. 

12 persoane, între care trei români, au fost rănite în teribilul atac. Două dintre ele sunt în stare gravă: Lidia, în vârstă de 23 de ani, şi Domnica, de 21.

Lidia este din Rodna, Bistriţa-Năsăud, şi lucra la barul restaurantului. Cealaltă, de asemenea chelneriţă la cârciuma românească, se numeşte Domnica şi este din Republica Moldova.

Pe acelaşi subiect

Fetele au avut ghinionul să se afle în timpul serviciului în momentul atacului. Cei trei indivizi au turnat benzină peste ele, apoi le-au dat foc.

Au urmat scene îngrozitoare.

GALERIE FOTO: Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)

Imagini filmate imediat după tragedie le arată pe cele două tinere românce în ipostaze greu de privit. Una este întinsă pe caldarâm, arsă şi goală, celalată, la fel de arsă, se mişcă haotic în faţa restaurantului. Ambele ţipă de durere şi cer ajutorul oamenilor.

Citeşte şi: IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul ATACULUI care a îngrozit Franţa! Cine se afla în RESTAURNATUL ROMÂNESC în momentul în care indivizi mascaţi au stropit localul cu benzină şi i-au dat foc

Urmează un moment halucinant pentru că cel care a surprins aceste scene este tot român. Una dintre fete se îndreaptă către el şi îi cere să le ajute. 

"Ce să fac?", a răspuns bărbatului, care a continuat să filmeze cu telefonul mobil agonia fetelor.

Atenție, urmează imagini cu un deosebit impact emoțional.

Cele două fete au suferit arsuri grave, medicii fiind rezervați cu privire la șansele lor de supraviețuire. 

Jurnalistul francez Clement Lanot, care a ajuns la fața locului la scurt timp după producerea atacului susține că nu este vorba despre un atac terorist, ci despre un jaf care a mers prost.

Polițiștii mai iau în calcul posibilitatea ca acest atac să fie o răfuială între membrii a două comunități, vizați fiind români. Patroana restaurantului a declarat însă, pentru Observator, că nu are dușmani și că nu înțelege de ce i s-a dat foc localului.

Alte articole interesante pe OBSERVATOR.TV:

"Mamă, îţi mulţumesc...". ULTIMELE CUVINTE ale frumoasei Gloria, înainte să moară. Tânăra de 27 de ani, masterand în arhitectură, a sfârşit ARSĂ DE VIE în infernul Grenfell Tower!

A fost identificată PRIMA VICTIMĂ a incendiului care a mistuit Grenfell Tower! ULTIMUL MESAJ trimis înainte de a sfârşi în INFERNUL din blocul londonez

AJUTĂ-MĂ, TE ROG! Iată momentul când ROMÂNCELE ZAC ARSE PE STRADĂ și NIMENI NU LE AJUTĂ, după ce trei indivizi au turnat pe ele benzină și LE-AU DAT FOC

Acte de VITEJIE EXTREMĂ în IADUL de la Grenfell Tower. Și-a sărutat soția, i-a spus că o iubește, apoi i-a spus adio, întrând în foc, după fetiță

Româncă de 23 de ani în stare gravă: STROPITĂ CU BENZINĂ şi INCENDIATĂ în restaurantul Transilvania, din Paris! Lidia e arsă pe aproape tot corpul

În pericol să ARDĂ DE VII în focul de la Grenfell Tower, o mamă și-a SALVAT FAMILIA de la MOARTE SIGURĂ cu un TRUC absolut GENIAL

TERIBIL! Românca incendiată în atacul de la restaurantul Transilvania, din Paris, era doar de două luni în Franţa. A fost FILMATĂ după atac

El e bărbatul de la care a pornit infernul din blocul londonez, soldat cu zeci de morţi şi dispăruţi! Cauza incendiului e ULUITOARE

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Reacţia HALUCINANTĂ a unui român în timp ce Lidia şi Domnica ZAC ARSE pe caldarâm şi URLĂ după ajutor. ROMÂNCELE au fost STROPITE CU BENZINĂ şi INCENDIATE la Paris (VIDEO)