Antena Meniu Search
x

Video Ce se întâmplă dacă te urci beat sau drogat la volan. Șoferii au simulat efectele, în timpul unor razii de amploare în București și Ilfov

Razii de amploare, seara trecută, pe şoselele din Bucureşti şi Ilfov. Cei care au încălcat legea nu au avut nicio şansă în faţa oamenilor legii. Poliţiştii Brigăzii Rutiere au ieşit cu pistolul-radar pe şosea, dar şi cu etilotestul şi drugtestul, iar mulţi şoferi au fost prinşi pe picior greşit.

de Redactia Observator

la 13.08.2023, 08:10

Vezi și

Zeci de şoferi au fost prinşi pe picior greşit, seara trecută, în Capitală. În sectorul 4, un bărbat a fost prins la volan, deşi se afla sub influenţa substanţelor interzise. Iar în sectorul 3, un bărbat în vârstă de 31 ani s-a urcat la volan, deşi consumase alcool. Etilotestul a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nici şoferii vitezomani nu au scăpat.

Polițist: Aţi fost depistat de aparatul radar circulând cu 113 km la oră pe un sector de drum cu limita de 60 km la oră.

Alţi 12 şoferi au circulat pe şoselele Bucureştiului cu viteză mai mare chiar şi cu peste 70 de km/oră

Pe lângă reţinerea permisului de conducere, bărbatul s-a ales şi cu o amendă de 1305 lei. Ca el au fost prinşi alţi 12 şoferi, care au circulat pe şoselele Bucureştiului cu viteză mai mare chiar şi cu peste 70 de km/oră faţă de limita legală admisă. 

Pe acelaşi subiect

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: Aceste activităţi sunt organizate în cadrul acţiunii SPEED, desfăşurate la nivel European sub egida ROADPOL.

În doar câteva ore, poliţiştii rutieri din Capitală au reţinut 20 de permise de conducere şi au dat 216 amenzi, în valoare de peste 135.000 lei Şi şoselele din judeţul Ilfov au fost împânzite de poliţie. Mulţi şoferi care s-au întors de la festivalul Summer Well au fost verificaţi de către autorităţi.

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Poliţiștii serviciului rutier Ilfov împreună cu poliţiştii rutieri din Buftea au acţionat pentru depistarea persoanelor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.

Simularea efectelor consumului de alcool sau droguri

Unii şoferi au avut ocazia chiar să simuleze efectele consumului de alcool sau droguri, pentru a înţelege pericolul la care pot fi expuşi în cazul în care încalcă legea.

Șofer: Nu vezi nimic! E ciudată senzaţia. 

Reporter: Aţi putea conduce maşina aşa?

Șofer: Nu, nu ai niciun control.

Acţiunea agenţilor încearcă să combată statistica sumbră din România. Suntem în topul ţărilor la rata mortalităţii în accidentele rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ce se întâmplă dacă te urci beat sau drogat la volan. Șoferii au simulat efectele, în timpul unor razii de amploare în București și Ilfov