Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce se va întâmpla cu fetiţa salvată de un câine-poliţist după ce a fost lăsată de mama sa la marginea unei păduri - FOTO

Fetiţa de doi ani care a dispărut într-o pădure din Prahova după ce a fost abandonată de mamă la marginea unei păduri ar putea fi instituţionalizată.

de Redactia Observator

la 27.10.2017 , 13:04

Fetiţa de doi ani care a dispărut într-o pădure din Prahova după ce a fost abandonată de mamă la marginea unei păduri ar putea fi instituţionalizată.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (DGASPC) s-a autosesizat în cazul fetiţei în vârstă de 2 ani din Dumbrava care a dispărut, noaptea trecută, în timp ce părinţii săi, consumatori de alcool, se certau.

RECOMANDARE - Fetiţa de 2 ani, dispărută fără urmă într-o pădure din Prahova A FOST GĂSITĂ la un kilometru distanţă de casă!

Articolul continuă după reclamă

O echipă a DGASPC a început demersurile pentru a se institui un sistem de protecţie în ceea ce o priveşte copilul, în prezent internat în Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Pe acelaşi subiect

"Astăzi dimineaţă o echipă de la noi s-a deplasat la Spitalul de Pediatrie, unde se află copilul, şi apoi în comuna Dumbrava pentru a vedea în ce condiţii este crescută fetiţa. Se ştie că mama mai are încă patru copii în sistem de plasament, în prezent aceşita se află în cadrul unui organism privat autorizat. Procedura obişnuită ne obgliă să luăm acceptul mamei pentru a prelua copilul din familie, în caz contrar vom fi nevoiţi să apelăm la instanţă şi să obţinem o ordonanţă preşedinţială care să stabilească măsura de protecţie în ceea ce priveşte fetiţa", a declarat Corina Nicola, purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova.

Fetiţa a fost găsită de câinele-poliţist Ref şi de îndrumătorul său după o acţiune de căutare care a durat câteva ore. Fetiţa a fost găsită la o distanţă de aproximativ un kilometru de locul în care a fost lăsată de mama sa, pe malul râului Teleajen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Ce se va întâmpla cu fetiţa salvată de un câine-poliţist după ce a fost lăsată de mama sa la marginea unei păduri - FOTO