Antena Meniu Search
x

Video Cea de-a patra noapte albă de pe litoral. Dacă în Mamaia s-au cheltuit sute de mii de euro, în Vama Veche petrecăreţii au prins răsăritul la focuri de tabără

Pe litoral s-a încheiat cea de-a patra noapte albă, iar distracţia nu s-au oprit nici o clipă. În Mamaia, de 1 mai s-au organizat petreceri în toate cluburile exclusiviste, acolo unde s-au cheltuit sute de mii de euro. Şi în Vama Veche distracţia a fost cuvântul de ordine. Fie că au stat pe plajă sau că au dansat în cluburi, mii de tineri au prins răsăritul în ritm de dans.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.05.2023, 07:57

Vezi și

Cluburile exclusiviste de la malul mării s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru tineri. Aici, o sticlă de şampanie ajunge să coste chiar şi 300.000 de lei. Pe de altă parte, ţinutele alese nu au fost atât de extravagante precum se poartă de obicei în cluburile din Mamaia Nord. Petrecerile s-au încheiat abia spre dimineaţă, cu spectaculoase focuri de artificii.

La polul opus, tinerii din Vama Veche nu au ţinut cont de cum sunt îmbrăcaţi, ci s-au distrat fără oprire pentru a 4-a noapte consecutiv, până în zorii zilei. "Am venit aici să ne simţim bine, ca în fiecare an în UBB. În fiecare an de 1 Mai am venit cu gaşca. E o tradiţie şi noi ţinem cont de tradiţii non-stop. Nu mai simţim frigul. Ne simţim foarte bine suntem... cu toată lumea. suntem mulţi", spune o tânără. Şi aici cluburile au fost pline de tineri dornici să-şi trăiască viaţa la maximum.

Chiar dacă toate unităţile de cazare au fost ocupate, tinerii au găsit totuşi soluţii. "Avem trei variante: mulţi dintre noi stăm la cort, mulţi dintre noi dormim în maşini, şi mulţi dintre noi la cazare. Dar majoritatea dintre noi suntem prin maşini corturi, mai low-budget", spune un tânăr. Cea de-a patra noapte de distracţie s-a încheiat în jurul unui foc de tabără, pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cea de-a patra noapte albă de pe litoral. Dacă în Mamaia s-au cheltuit sute de mii de euro, în Vama Veche petrecăreţii au prins răsăritul la focuri de tabără