Antena Meniu Search
x

Video Cei mai buni piloţi de off-road din ţară şi-au etalat "monştrii pe patru roţi" în Mureș. Spectatorii au trăit la aceeaşi intensitate cu participanții

Adrenalină la maximum, pe cele mai dificile drumuri din judeţul Mureş. Cei mai buni piloţi de offroad din ţară şi-au etalat "monştrii pe patru roţi" la cel mai inedit eveniment - cupa offroad Mureş challenge. Competiţia s-a desfăşurat weekendul acesta la Ibăneşti Pădure, iar spectatorii au trăit la aceeaşi intensitate emoţiile, ca cei aflaţi în competiţie. 

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 07:59

Zgomotul motoarelor turate la maximum a răsunat la Ibăneşti Pădure. Uniţi de aceeaşi pasiune, piloţii de off-road s-au aliniat la start şi au pornit pe cele mai complicate trasee.

Participant: Primul lucru vine din dragostea pentru natură şi de ieşire în aer liber.

Participant: Traseul extraordinar. Un traseu frumos.

Participant: Zona superbă, oameni primitori.

Spectatorii au stat cu sufletul la gură

Spectatorii au stat cu sufletul la gură pe toată durata competiţiei.

Spectator: Aşteptăm clasă mai mare, să vedem, că urmează panta cea mai abruptă şi o să fie un pic mai mare spectacolul.

Probe extreme pentru șoferi

Concursul a avut mai multe probe, printre care şi cele extreme, unde şoferii au fost nevoiţi să parcurgă cele mai abrupte pante. Însă nimic nu a fost imposibil pentru aceştia.

Pilot: Unul corect, rapid şi frumos. Doarte uşor, foarte lejer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cei mai buni piloţi de off-road din ţară şi-au etalat "monştrii pe patru roţi" în Mureș. Spectatorii au trăit la aceeaşi intensitate cu participanții