Antena Meniu Search
x

Video "N-o să se mai găsească un om ca el". Strigăte de durere pentru Sorin, tatăl măcelarit la petrecerea de la Padina sub ochii soţiei. A fost condus pe ultimul drum

Sorin, tatăl a doi copii ucis cu 6 lovituri de cuţit în noaptea din 11 februarie la o petrecere de lux din Padina, a fost condus azi pe ultimul drum cu un alai de flori. Bărbatul de 41 de ani urma să îşi sărbătorească ziua de naştere peste câteva zile, însă o zi de fericire a fost înlocuită cu o zi de doliu şi durere pentru familia şi cunoscuţii bărbatului.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 16:41

Ceea ce se dorea a fi o seară de bucurie şi relaxare s-a transformat într-o fracţiune de secundă într-o tragedie. Totul ar fi pornit de la o dedicaţie adusă soţiei sale şi de la mai multe comentarii aduse femeii. Anchetatorii spun că, în timpul unei petreceri cu vedete ţinute într-un hotel renumit din Padina, pe Platoul Bucegilor, unul dintre suspecţi ar fi făcut avansuri soţiei bărbatului ucis. Acesta, susţine procurorul de caz în referatul de arestare, l-ar fi lovit pe unul din fraţi cu pumnul.

Ploaie de lacrimi pentru tatăl a doi copii

Femeie: A fost ca fiul meu, a fost un om extraordinar, n-a să mai găsească firma un om ca el!

Cel lovit iniţial s-a întors în restaurant alături de fraţii lui, l-au alergat pe bărbatul cu care intraseră în conflict, l-au încolţit şi l-au lovit cu un cuţit de 6 ori în zona capului şi a trupului, lovituri care s-au dovedit a fi fatale pentru bărbatul de 41 de ani. A pierdut mult sânge şi a murit în parcarea hotelului, înainte să  ajungă ambulanţa. Unii martori susţin că, la scenele sângeroase ar fi asistat şi cântăreaţa Antonia. Artista ar fi văzut totul de la balconul camerei de hotel, motiv pentru care a fost extrem de afectată. 

Pe acelaşi subiect

Cu câteva ore înainte, soţul ei, Alex Velea, apare în filmări în timp ce cântă, dansează şi bea cu cei trei fraţi, la un eveniment organizat de administratorii locului de cazare.

Alex Velea şi Antonia, printre artiştii prezenţi la petrecere înaintea tragediei

Într-o postare pe Instagram, artistul susține că atunci când a avut loc altercaţia era deja în camera lui de hotel. Și Alina Eremia a transmis, tot în mediul online, că a aflat despre tragedie abia dimineața. La fel ca şi DJ-ii care au pus muzică la petrecerea organizată pentru clienţii hotelului. 

Din intensitatea şi zona unde au fost aplicate loviturile reiese intenţia de a ucide victima, susţin procurorii.

La rândul lor, cei trei fraţi, fiii unei femei care se prezintă drept vrăjitoarea Sidonia, clarvăzătoare şi tămăduitoare, şi ai lui Fabian Marin, cunoscut personaj din lumea interlopă a Capitalei, au susţinut că s-au aflat în legitimă apărare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "N-o să se mai găsească un om ca el". Strigăte de durere pentru Sorin, tatăl măcelarit la petrecerea de la Padina sub ochii soţiei. A fost condus pe ultimul drum