Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cel mai căutat punct de atracţie din Braşov a devenit un pericol pentru turişti. Autorităţile nu ştiu însă cine răspunde de mentenanţă

Unul dintre cele mai populare puncte de atracţie de pe harta turistică a Braşovului s-a transformat dintr-o destinaţie de top într-o adevărată capcană. Este vorba despre platforma situată aproape de vârful Tâmpa. În placa de beton a acesteia au apărut găuri de dimensiuni mari, care reprezintă un adevărat pericol. 

de Claudiu Loghin

la 05.09.2024 , 08:38

Unul din cele mai frecventate puncte de pe harta Brașovului turistic s-a transformat din atracție de top într-o adevărată capcană.

Autorităţile nu ştiu însă cine răspunde de mentenanţă

Vorbim de platforma amenajată aproape de vârful Tâmpa, în locul cu cele mai frumoase panorame asupra Centrului Istoric și dealurilor din împrejurimi. Găuri de mari dimensiuni au apărut în placa din beton a platformei, atât de mari încât pericolul de accidentare este unul iminent.

Vezi și

Perspectiva unei intervenții de urgență, pentru punerea în siguranță a platformei nu e deloc clară, câtă vreme autoritățile nu știu clar nici cine răspunde instituțional de mentenanța infrastructurii turistice de pe Tâmpa.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Cel mai căutat punct de atracţie din Braşov a devenit un pericol pentru turişti. Autorităţile nu ştiu însă cine răspunde de mentenanţă