Video

Cel mai uituc dintre ieşeni. Şi-a lăsat cardul în bancomat şi 5.000 de euro în fanta aparatului: "Cetăţeanul o luase la fugă"

De Cristian Ionescu.
Publicat: 04.02.2021, 18:00.
Actualizat: 04.02.2021, 18:20

Un bărbat din Iaşi a uitat complet ce trebuia să facă, în faţa unui bancomat din Iaşi, lăsând în aparat atât cardul, cât şi banii pe care încerca să îi depună în cont, 5.000 de euro.

A uitat tot, în faţa bancomatului

Bărbatul încercase să depună în cont suma de 5.000 de euro, doar că aparatul avea o limită de depunere, iar suma nu a putut fi înregistrată de bancomat în cont, iar banii au fost scoşi înapoi pe fanta aparatului.

Dintr-un motiv încă necunoscut, proprietarul banilor pur şi simplu a plecat din faţa bancomatului, uitând atât cardul în locaşul destinat, cât şi banii, 5.000 de euro, în fanta aparatului.

În scurt timp, un ieşean a ajuns în faţa bancomatului, descoperind teancul de bani care aştepta să fie ridicat. Omul spune că nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţat Poliţia.

"Domnul Radu (50 ani), din mun. Iaşi a mers la un bancomat de pe str. Cuza Vodă, din mun. Iaşi pentru a retrage o sumă de bani. A observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii", au spus reprezentanții IPJ Iași.

Recompensa primită: o scrisoare de mulţumire

La scurt timp a fost găsit și cel care era să rămână fără mica avere.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp se prezentase un bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată", informează autorităţile.

Poliţia i-a înmânat bărbatului şi o scrisoare de mulţumire pentru fapta sa.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Cum a reușit Claudia Radu de la Chefi la cuțite să slăbească. Ce face pe lângă sport: „Nu țin nicio dietă”
spynews.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2021. Află ce îți rezervă astrele
CaTine.ro
Reacții secundare ciudate pentru tânăra vaccinată din greșeală cu 4 doze: Bea și 7 litri de apă pe zi.
gandul.ro
A sărăcit familia pilotului? Soția lui Michael Schumacher vinde luxoasa vilă din Elveția cu 7 milioane de euro
prosport.ro
Atentie, romani! Aveti prin sertare astfel de carnete vechi de CEC? Puteti primi 200 de milioane
redactia.ro
Eiza Gonzalez, acoperită de un material care îi vine ca o a doua piele. Nimeni nu a putut să-și dea seama ce poartă
tvhappy.ro
Prostituată română bătută pe loc de soția unui client, lângă mașina în care a găsit-o cu el, în Italia
libertatea.ro
Angelique Kerber, gest de mare campioană la Roma! Ce a făcut după accidentarea Simonei Halep
GSP
Care au fost, de fapt, ultimele cuvinte ale lui Nicolae Ceaușescu
money.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro
Calvarul prin care a trecut vedeta care a ținut din 2015 secretă relația cu un bărbat celebru din România: "Am început să plâng!" A născut gemeni, iar după 2 ani s-a aflat cine e tatăl lor
as.ro