Antena Meniu Search
x

Video Cel mai uituc dintre ieşeni. Şi-a lăsat cardul în bancomat şi 5.000 de euro în fanta aparatului: "Cetăţeanul o luase la fugă"

Un bărbat din Iaşi a uitat complet ce trebuia să facă, în faţa unui bancomat din Iaşi, lăsând în aparat atât cardul, cât şi banii pe care încerca să îi depună în cont, 5.000 de euro.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 04.02.2021, 18:20

Vezi și

A uitat tot, în faţa bancomatului

Bărbatul încercase să depună în cont suma de 5.000 de euro, doar că aparatul avea o limită de depunere, iar suma nu a putut fi înregistrată de bancomat în cont, iar banii au fost scoşi înapoi pe fanta aparatului.

Dintr-un motiv încă necunoscut, proprietarul banilor pur şi simplu a plecat din faţa bancomatului, uitând atât cardul în locaşul destinat, cât şi banii, 5.000 de euro, în fanta aparatului.

În scurt timp, un ieşean a ajuns în faţa bancomatului, descoperind teancul de bani care aştepta să fie ridicat. Omul spune că nu a stat prea mult pe gânduri şi a anunţat Poliţia.

"Domnul Radu (50 ani), din mun. Iaşi a mers la un bancomat de pe str. Cuza Vodă, din mun. Iaşi pentru a retrage o sumă de bani. A observat în fanta de eliberare a banilor peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii", au spus reprezentanții IPJ Iași.

Recompensa primită: o scrisoare de mulţumire

La scurt timp a fost găsit și cel care era să rămână fără mica avere.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp se prezentase un bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată. Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată", informează autorităţile.

Poliţia i-a înmânat bărbatului şi o scrisoare de mulţumire pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cel mai uituc dintre ieşeni. Şi-a lăsat cardul în bancomat şi 5.000 de euro în fanta aparatului: "Cetăţeanul o luase la fugă"