Antena Meniu Search
x

Cele mai CĂUTATE subiecte de români pe Google în 2016! Pokemon Go, iPhone 7 şi NICUŞOR DAN, în topul curiozităţilor

Potrivit datelor Google publicate miercuri, cele mai căutate subiecte de către români anul acesta sunt rezultatele la evaluarea naţională şi bacalaureat, jocul Pokemon Go şi Black Friday.

Potrivit datelor Google publicate miercuri, cele mai căutate subiecte de către români anul acesta sunt rezultatele la evaluarea naţională şi bacalaureat, jocul Pokemon Go şi Black Friday.

Pe durata acestui an, pe lângă subiectele mai sus menţionate, internauţii români au fost de asemenea foarte interesaţi şi de Jocurile Olimpice de la Rio ori de pescuit.

În funcţie de clasamentele pe categorii, primul loc la "Cele mai populare căutări" este ocupat e Euro 2016, urmat de rezultatele la examenul de bacalaureat, "Filme online 2016", 'Rezultate evaluare naţională 2016', 'Pokemon Go', 'iPhone 7', 'Calendar ortodox 2016', 'Slither.io', 'Răspunsuri Pixwords' şi 'Donald Trump'.

La capitolul celor mai căutate evenimente ale anului, românii au fost interesaţi de campionatul european de fotbal 2016, bacalaureat, evaluarea naţională, jocurile olimpice de la Rio, Black Friday 2016, admiterea la liceu, meciul România-Polonia, alegerile din SUA şi informaţii despre cutremurele care au zguduit ţara.

Pe acelaşi subiect

 În privinţa informaţiilor despre anumite persoane publice sau lucruri, românii au solicitat ajutorul Google pentru: "Cine e Carla's Dreams?", "Cine este cucuveaua mov?", "Cine e invizibil?", 'Cine este autorul tabloului Dejunul pe iarbă?', 'Cine este Donald Trump?', 'Cine este Nicuşor Dan?', 'Cine este preşedintele SUA?', 'Cine este noul primar al Constanţei?', 'Cine este Mariana Moculescu?' şi "Cine este Dorian Popa?"

În privinţa informaţiilor despre anumite persoane publice sau lucruri, românii au solicitat ajutorul Google pentru: 'Cine e Carla's Dreams?', 'Cine este cucuveaua mov?', 'Cine e invizibil?', 'Cine este autorul tabloului Dejunul pe iarbă?', 'Cine este Donald Trump?', 'Cine este Nicuşor Dan?', 'Cine este preşedintele SUA?', 'Cine este noul primar al Constanţei?', 'Cine este Mariana Moculescu?' şi 'Cine este Dorian Popa?'

În privinţa tehnologiei, românii au fost interesaţi să caute pe Google informaţii despre: iPhone 7, Samsung Galaxy s7, Samsung J5, iPhone 6S, Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy Grand Prime, Huawei P9, Huawei P8 Lite, Note 7 şi Samsung A5.

Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp şi termeni utilizaţi. De asemenea, sunt utilizate instrumente interne care permit realizarea de analize complexe suplimentare. Mai mult, a fost eliminat spam-ul, căutările de navigare şi cele care se repetă.

Listele au fost realizate pe baza accesărilor de pe adrese din România, care au realizat atât căutări pe google.com, dar şi pe domeniul local (google.ro) şi căutările mobile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cele mai CĂUTATE subiecte de români pe Google în 2016! Pokemon Go, iPhone 7 şi NICUŞOR DAN, în topul curiozităţilor