Antena Meniu Search
x

Video Cele mai frumoase pisici se dau în spectacol la SofistiCAT. Sunt rase pure, iar preţul pentru unele dintre ele este şi de 800 de euro

Cele mai frumoase pisici se dau în spectacol în acest weekend în Capitală. Astăzi, felinele au fost admirate şi mai ales fotografiate de mii de vizitatori care au venit să le vadă la "SofistiCAT". Pentru mulţi însă, vizita s-a terminat cum nici nu se aşteptau: au plecat acasă cu un nou membru al familiei. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 21.10.2023, 20:57

Vezi și

Pisicile au invadat Sala Palatului şi au cucerit inimile vizitatorilor. 

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Ea este Rita, o fetiţă care are 11 luni şi care a venit la Sala Palatului pentru a fi admirată de toţi cei de aici. 

În afară de Rita, Elena Popescu mai are acasă încă 14 pisici din rasa British Short Hair.

800 de euro preţul pentru o pisică bengaleză

Pe acelaşi subiect

Elena Popescu, poprietar: Copiii m-au rugat să le iau un animăluţ să-l iubească. Şi având trei copii m-am gândit ce animal poţi să-l îngrijeşti mai uşor. Au început să se certe. Una nu era de ajuns. Şi atunci am mai luat încă una. Încă una. Fiecare are pisica lui. Pe urmă eu cu soţul am zis..ei da, noi nu şi aşa a început nebunia. 

Nicio pisică nu seamănă cu alta, dar cele care au venit la concurs sunt chiar unice în rasa lor. nici cele de 250 de pisici din cele mai populare rase au ajuns în Capitală. Printre ele şi pisicile bengaleze sau pisici din cea mai mică rasă domestică din lume. 

Mirela Petcu, proprietară: Ea este Tiffany. O pisică din rasa singapura. Este o fetiţă şi are 7 ani. Este o pisică foarte interactivă, foarte apropiată de oameni şi de copii, îi place să fie în centrul atenţiei şi este foarte prietenoasă. 

Maria Ivan, proprietară: Rasă bengaleză. Provin din leoparzi combinaţi cu pisică asiatică. Au preluat aspectul leoparzilor, dar au fost domesticiţi şi pot creşte în siguranţă alături de stăpâni. Pentru exemplarul pe care îl am eu, preţul începe de la 800 de euro. 

250 de feline din dferite rase concurează pentru un loc pe podiumul celor mai frumoase pisici

Vizitator: Ne-au impresionat pisicile din rasele mai rare. Sfinx, savana. Doar aici putem să le vedem. 

Copil - parinte: Îţi place aici mama? Ce-ţi place? 

-Pisicuţele! 

- Ne place foarte tare. Avem şi noi o pisicuţă acasă, o cheamă Mica, e foarte năzdrăvană. Şi venim pentru că sunt nişte exemplare superbe. 

Fetiţă: Îmi plac cele mari, frumoase, albe. 

Mulţi au plecat casă cu încă un membru al familiei. 

Mădălina Chiţac, reporter Observator: Cei care au venit astăzi la târg au putut să şi adopte pisici. Una dintre pisicile care îşi caută o casă e cea pe care o ţin în braţe. El este Porto, are 6 luni şi speră că o să-şi găsească o familie. 

Nicoleta: Sunt destul de multe persoane care vor o pisicuţă. Sunt fie persoane care mai au acasă o pisică şi vor încă una. Sau cei care vor pentru prima dată un animale de companie. 

Salonul Felin SofistiCat se desfăşoară până mâine seară. Pentru copii, intrarea e liberă, iar pentru adulţi biletul costă 15 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Cele mai frumoase pisici se dau în spectacol la SofistiCAT. Sunt rase pure, iar preţul pentru unele dintre ele este şi de 800 de euro