Antena Meniu Search
x

Video Cele mai mari perchiziţii din istoria Maramureşului, după o fraudă de aproape 500.000 de euro: cum acţiona reţeaua care profita de pe urma refugiaţilor ucraineni

Nenorocirea unora este sursa de îmbogăţire pentru alţii! La Maramureş a fost descoperită o reţea care ar fi obţinut peste 2,6 milioane de lei din bugetul statului, bani plătiţi pentru hrana şi cazarea refugiaţilor ucraineni. Poliţiştii şi procurorii au făcut astăzi 117 percheziţii în acest dosar. Surse din anchetă spun că banii pe care i-au obţinut ilegal membrii reţelei ar fi putut să acopere cheltuielile pentru 3.000 de refugiaţi de război.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 09.02.2023, 14:32

Vezi și

Cei vizaţi de autorităţi sunt funcţionari publici din cadrul primăriei Pedrova şi alte 102 persoane. Vorbim despre cele mai mari percheziţii care au avut loc până acum în judeţul Maramureş deoarece toate au avut loc în localitatea Pedrova.

Anchetatorii au arătat că aceste persoane au decontat ilegal suma de 2,6 milioane de lei, iar în luna ianuarie au depus înscrisuri şi deconturi pentru 9,7 milioane de lei. Autorităţile nu au emis această sumă şi au blocat-o spre decontare. Percheziţiile sunt încă în desfăşurare, iar anchetatorii spun că cei vor fi formulate cel puţin 3 mandate de aducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cele mai mari perchiziţii din istoria Maramureşului, după o fraudă de aproape 500.000 de euro: cum acţiona reţeaua care profita de pe urma refugiaţilor ucraineni