Antena Meniu Search
x

Cerb evaluat la peste 6.000 de euro, împuşcat de 4 bărbaţi din Neamţ. În maşina lor au fost găsite o armă de vânătoare, cartușe, lanterne şi cuțite

Patru bărbați din Neamț sunt cercetați după ce au fost prinși de polițiștii din Harghita cu o armă de vânătoare, cartușe și un exemplar de vânat, un cerb comun, evaluat la peste 6.000 de euro.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 13:57

Cerb evaluat la peste 6.000 de euro, împuşcat de 4 bărbaţi din Neamţ. în maşina lor au fost găsite o armă de vânătoare, cartușe, lanterne şi cuțite
Cerb evaluat la peste 6.000 de euro, împuşcat de 4 bărbaţi din Neamţ. în maşina lor au fost găsite o armă de vânătoare, cartușe, lanterne şi cuțite - Shutterstock

Patru bărbați din Neamț sunt cercetați de către polițiștii harghiteni pentru infracțiuni de braconaj cinegetic, transport de vânat dobândit în mod ilegal, uz de armă letală fără drept și complicitate la aceste acțiuni ilegale.

Cei 4 bărbaţi sunt cercetaţi pentru braconaj

Duminică dimineața, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Gheorgheni au intervenit pe DN 12C, unde au identificat un grup de indivizi cu vârste cuprinse între 22 și 35 de ani, toți din comuna Pângărați, județul Neamț. Aceștia se deplasau spre Lacul Roșu și în urma controlului, asupra lor a fost găsită o armă de vânătoare, cartușe cu glonț, lanterne, cuțite și saci de rafie - echipamentul specific unei activități ilegale de braconaj.

„De asemenea, în autovehiculul acestora a fost descoperit un exemplar de vânat, un cerb comun evaluat la peste 6000 de euro”, transmite IPJ Harghita.

Ancheta a fost preluată de către specialiștii Serviciului Arme Explozibil și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Harghita. Cei patru bărbați sunt acum cercetați în cadrul unui dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de braconaj cinegetic, transportul vânatului dobândit din braconaj, uz de armă letală fără drept și complicitate la infracțiunea de braconaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cerb evaluat la peste 6.000 de euro, împuşcat de 4 bărbaţi din Neamţ. În maşina lor au fost găsite o armă de vânătoare, cartușe, lanterne şi cuțite