Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ceremonii de comemorare şi slujbe de pomenire, în memoria celor căzuţi la Revoluţia din 1989

În Capitală, astăzi, 22 decembrie, vor avea loc slujbe de pomenire şi ceremonii de comemorare, în memoria celor căzuţi la Revoluţia din 1989.

de Redactia Observator

la 22.12.2018 , 08:15

Programul ceremoniilor de comemorare pentru eroii căzuţi la Revoluţia din 1989, în Capitală Programul ceremoniilor de comemorare pentru eroii căzuţi la Revoluţia din 1989 - Alexandra Pandrea via Hepta

În Capitală, astăzi, 22 decembrie, vor avea loc slujbe de pomenire şi ceremonii de comemorare, în memoria celor căzuţi la Revoluţia din 1989. 

Reprezentanţi ai Ministerului Apărării Naţionale vor participa la activităţile de comemorare care vor fi organizate sâmbătă, 22 decembrie la monumentele închinate Eroilor Martiri căzuţi pentru victoria Revoluţiei din decembrie 1989.

Program ceremonii de comemorare în Bucureşti:

Articolul continuă după reclamă
  • Ora 9,00- Monumentul pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei
  • Ora 10,00- Radiodifuziunea Română
  • Ora 11,00- "Troiţa Paraşutiştilor" de la Televiziunea Română
  • Ora 12,00- Palatul Telefoanelor

Conform Biroului de presă al Patriarhiei Române, în toate bisericile şi mănăstirile ortodoxe din ţară şi străinătate ale Patriarhiei Române va fi oficiată astăzi, după Sfânta Liturghie, o slujbă de pomenire a eroilor jertfiţi în decembrie 1989 pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român.

De asemenea, la cimitirele monumentele şi troiţele închinate celor ce şi-au dat viaţa pentru victoria Revoluţiei, în decembrie 1989, preoţi, ierarhi, diaconi din toată ţara vor oficia slujbe de pomenire. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Ceremonii de comemorare şi slujbe de pomenire, în memoria celor căzuţi la Revoluţia din 1989