Antena Meniu Search
x

Cetăţean străin, care distribuia ketamină în Mamaia, arestat preventiv. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Un bărbat, cetăţiean străin, care vindea ketamină consumatorilor din staţiunea Mamaia, a fost reţinut, apoi arestat preventiv, după ce la domiciliul său au fost găsite droguri, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 12:52

Cetăţean străin, care distribuia ketamină în Mamaia, arestat preventiv. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea unui cetățean străin, cercetat pentru savârşirea infracţiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Primele informaţii arată că inculpatul a introdus în România, a transportat, a depozitat și a deținut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanța.

A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate și ridicate cantitatea de 200 grame drog de mare risc (ketamină), obiecte utilizate la prepararea, porționarea și ambalarea drogurilor, telefoane mobile și sume de bani provenite din vânzarea substanțelor. A fost sesizat luni judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cetăţean străin, care distribuia ketamină în Mamaia, arestat preventiv. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor