Antena Meniu Search
x

Video CFR sprijină iubitorii de festivaluri. Călătorii vor avea reduceri la biletele de tren către destinaţiile unde au loc astfel de evenimente

Sunt nemulţumiţi de salarii şi buget, dar vin cu promoţii pentru călători. CFR vine în sprijinul iubitorilor de festivaluri. Cei pasionaţi de muzică, teatru sau film pot beneficia de reduceri, în această vară, la biletele de tren către destinaţiile unde au loc astfel de evenimente.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.05.2023, 08:33

Vezi și

Oamenii au parte de reduceri și dacă aleg să meargă la Timișoara vara aceasta, Capitala Europeană a Culturii. Prețul biletului poate fi mai mic cu 5%, dacă este cumpărat cu 6-10 zile înainte de plecare. Dacă este achiziționat cu pănă la 30 de zile înainte de plecare, atunci reducerea poate fi chiar de 10%.

Reduceri pentru destinațiile unde au loc festivaluri

Există prețuri speciale și pentru grupuri, trebuie doar ca reprezentanții acestora să trimită o cerere de rezervare de grup către CFR Călători, iar tarifele scad exponențial în funcție de numărul de persoane. Dacă sunt între 20 și 40 persoane, sun șanse ca prețul să fie mai mic cu 15%, iar pentru grupurile de 80 de persoane, prețul este mai mic cu 25%. 

Aceste reduceri sunt valabile în această vară pentru destinațiile unde au loc festivaluri de film, de muzică, de teatru, inclusiv pentru festivalul de fotbal european Under 21.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » CFR sprijină iubitorii de festivaluri. Călătorii vor avea reduceri la biletele de tren către destinaţiile unde au loc astfel de evenimente