Antena Meniu Search
x

Video Chef cu slănină şi prosecco pe malul lacului Beliş. Cât costă experienţa neobişnuită în natură

Experienţă inedită, cu slănină şi prosecco, jazz şi plimbări în caiac pe unul dintre cele mai frumoase lacuri din România. Zeci de tineri au participat la un weekend de ţinut minte, organizat de o companie care propune lunar câte o masă cu meniu eclectic, într-un loc unde nimeni nu se aşteaptă să fie invitat la cină.

de Redactia Observator

la 30.07.2023, 21:08

Vezi și

Departe de agitaţie, caniculă şi griji, zeci de tineri au petrecut pe malul lacului Beliş din apropiere de Cluj-Napoca. Punctul culminant a fost cina organizată pe malul apei. O masă lungă, în care bunătăţile locale, printre care slănina şi cârnaţii, nu s-au certat deloc cu prosecco rece.

Tânără: E foarte mișto, chiar ne place aici și e foarte fain făcut și masa și tot, ne dă un vibe fain.

Tânăr: Foarte bine, mai ales că e temperatura asta, mâncarea foarte bună, mai ales aici în natură.

Cina a picat numai bine după o drumeţie-surpriză prin Munţii Gilăului care i-au fascinat pe călători.

Tânăr: Am dat de zeci de mii de pâlcuri cu afine, numai potecă pe mușchi, foarte fain.

Când s-au întors la corturile de pe malul lacului, au găsit masa întinsă şi un grup de muzicieni care i-a delectat cu jazz.

Tânăr: Degustăm zupul, care este o mâncare cu origine de la noi din zona Brașovului, de la Râșnov, ca un fel de tocăniță. Merge de minune, merge şi cu ceva ţuică, merge si cu un pahar si prosecco.

Chef cu prosecco şi slănină la Beliş

După masă, cine a vrut a făcut o plimbare pe lacul Beliş cu stand-up paddle sau caiacul. Weekendul inedit este un proiect care început cu o masă de patru oameni, într-un loc neconvenţional. După un an, compania a ajuns la 100 de oameni implicaţi şi 14 evenimente. Prima încercare a fost la Cascada Pişoaia din munţii Apuseni. Au urmat Valea Sebeşului, Râpa Roşie, Muntele Mic şi Bucegii.

Alexia Vâlcan, organizator:  Lunar punem masa într-un loc inedit în România. Încercăm să găsim cele mai frumoase locuri și să strângem laolaltă tot felul de artiști locali, antreprenori mici. De data acesta am ales Belișul, după cum vedeți, o masă în natură pe malul lacului

Excursia de o zi şi o noapte costă între 500 şi 560 de lei, iar cazarea este obligatoriu la cort. Ca să se lege mai uşor prietenii noi, spun organizatorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Chef cu slănină şi prosecco pe malul lacului Beliş. Cât costă experienţa neobişnuită în natură