Antena Meniu Search
x

Foto "Ciclismul în România e sport extrem". Fiul fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, lovit de maşină pe DN 12, în timpul unui antrenament

Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, a fost implicat într-un accident rutier, duminică, în timp ce era la un antrenament cu bicicleta alături de tatăl său.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 15:30

Fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident
Fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident - Facebook

"Ciclismul în România e sport extrem. Azi, în Edvard, cu care eram ieșiți la antrenament, a intrat o mașină. Din fericire a scăpat doar cu o mică intervenție chirurgicală. Acum câțiva ani, Edmond a pățit același lucru", scrie fostul ministru pe pagina sa de Facebook.

Fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident

Fostul ministru al Sportului spune că drumurile din România sunt extrem de periculoase, șoferii sunt nervoși, conduc agresiv și nu au grijă pentru partenerii de trafic.

"Pentru că asta suntem. Parteneri de trafic, ar trebui să împărțim șoselele cu bicicliști, motocicliști, dar nu o facem. Cum să faci performanță în condițiile în care nu numai că nu ai unde să te antrenezi, nu ai bani de echipamente dar mai îți riști și viața, mi-e greu să înțeleg. Autoritățile sunt fericite când medalii ajung acasă, dar sportivii, iată, sunt victimele haosului de pe șoselele din țară. Poate că e momentul în care poliția rutieră pornește o campanie de informare și conștientizare pentru șoferi", mai spune Eduard Novak.

Acesta adaugă că este gata să ajute cu o astfel de campanie, să participe, să facă tot ce poate "ca cei care fac ciclism de performanță, ca hobby sau de nevoie, să nu mai fie numiți donatori. S-a întâmplat pe DN12, nu pe autostradă", mai spune Eduard Novak.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ciclismul în România e sport extrem". Fiul fostului ministru al Sportului, Eduard Novak, lovit de maşină pe DN 12, în timpul unui antrenament