Antena Meniu Search
x

Cicliști jefuiți înainte de o competiția internațională "Turul Sibiului"

Vorbim despre echipa formată din ciclişti români şi italieni care azi participă la competiţia internaţională: Turul Sibiului. Era cât pe ce ca sportivii să nu mai aibă cu ce concura.

de Redactia Observator

la 23.07.2020, 15:38

Vezi și
  • Bicicletele furate costau între 2000 şi 4000 de euro.
  • Hoţii erau convinşi că au dat lovitura vieţii.

Hoţii le-au furat bicicletele în valoare de câteva mii de euro. Au avut noroc, totuşi. Sportivii i-au văzut pe hoţi şi i-au urmărit. Aşa au reuşit să îşi recupereze echipamentele.

Era trei dimineaţa când hoţii au dat lovitura. Au fost neatenţi, iar zgomotul făcut l-a alertat pe unul dintre ciclişti.

Victor Filutas, ciclist: M-am trezit pentru gheaţă, am auzit un zgomot, o bubuitură. Un tip a luat bicicletele. M-am uitat pe fereastră şi am văzut doi indivizi care carau bicicletele. Am strigat la toata lumea: ne fura bicicletele, ne fura bicicletele! Am alergat in urma hotilor, care fugeau cu bicicletele.

Emanuel Onesti, ciclist: Părea un cosmar, ne-am trezit într-o secundă, am alergat pe scări, bicicletele disparuseră. Am alergat besmetici pe dealuri, toată lumea striga.

Bicicletele furate costau între 2000 şi 4000 de euro, hoţii erau convinşi că au dat lovitura vieţii. Dar cu sportivii pe urmele lor, indivizii au decis că e mai sigur să abandoneze prada.

Raul Sinza, ciclist: La scurt timp am găsit şi bicicletele abandonate aici în livadă, aruncate una peste alta. Daca noi nu ne trezeam ele urmau a fi incarcate în maşina şi duse mai departe. Inainte cu o zi la antrenament mie mi s-a părut ceva suspect pentru că am fost urmăriti de un audi, a intrat dupa noi in pensiune, desi eram doar noi cazati aici, a facut cateva poze şi a ieisit.

Stefano Giuliani, director sportiv: Ceea ce s-a intamplat, am mai patit şi în Olanda. Acum cativa ani ne-au fost furate biciclete, în valoare de 100.000 de euro.

Hoţii, doi bărbaţi de 25 şi 27 de ani, au ajuns în scurt timp în mâinile poliţiştilor: Şi-au recunoscut fapta, însă, au scăpat cu basmaua curată. Cicliştii şi-au retras plângerile pentru că voiau să se concentreze pe competiţia la care participă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cicliști jefuiți înainte de o competiția internațională "Turul Sibiului"