Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cinci containere pentru trierea bolnavilor au ajuns la Galați, în contextul în care numărul pacienților de la UPU este tot mai mare

Aşteptarea devine mai uşoară pentru bolnavii care ajung la spitalele din Galaţi. Zonele speciale pentru triaj şi tampon COVID au fost extinse după ce autorităţile locale au cerut încă cinci containere modulare din rezerva naţională. Asta în contextul în care numărul pacienţilor care ajung la unităţile de primiri urgenţe a crescut semnificativ în ultima perioadă iar vremea este tot mai rece.

de Adrian Obreja

la 12.12.2020 , 14:08

  • Numărul pacienților care ajung aici crește semnificativ de la o zi la alta.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Cele cinci containere au fost distribuite către unitățile sanitare din Galați: unul la Spitalul de Boli Infecțioase, altele două la spitalul CFR, iar restul la spitalul Municipal din Tecuci.

Aceste containere sunt dotate cu paturi, saltele și lenjerie și vor fi utilizate în zonele de triaj, în vederea acordării asisteței medicale celor care ajung la unitățile de primiri urgențe.

Autoritățile din Galați au solicitat și au primit containerele modulare pentru a suplimenta zonele de triaj și tampon COVID, în spitalele din zona, asta în contextul în care numărul pacienților care ajung la UPU a crescut și crește de la o zi la altă.

Vezi și
Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Cinci containere pentru trierea bolnavilor au ajuns la Galați, în contextul în care numărul pacienților de la UPU este tot mai mare