Antena Meniu Search
x

Cinci copii au murit la Viişoara, spulberaţi de tren. La un an jumate de la tragedie, CFR a montat un semafor nefuncţional (Video)

A trecut aproape un an și jumătate de la tragedia din Viișoara, când cinci copii și-au pierdut viața, spulberaţi de tren. Patru dintre ei erau frați. Abia acum CFR a reușit să monteze semaforul, care însă e ...nefuncţional.

Anul trecut, de Ziua Copilului, patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident
Cinci copii au murit la Viişoara, spulberaţi de tren. La un an jumate de la tragedie, CFR a montat un semafor nefuncţional - Observator.tv

A trecut aproape un an și jumătate de la tragedia din Viișoara, când cinci copii și-au pierdut viața, spulberaţi de tren. Patru dintre ei erau frați. Abia acum CFR a reușit să monteze semaforul, care însă e ...nefuncţional.

Darius. Lavinia. Daria. Cosmina. Rafael. Anul trecut, de Ziua Copilului, patru fraţi şi vărul lor şi-au găsit sfârşitul într-un cumplit accident. Maşina în care se aflau a fost lovită de un tren de călători la Bistriţa, în halta Viișoara. 

Destinul tragic al celor patru fraţi, dar şi al vărului acestora a cutremurat o ţară întreagă.

După ce s-au făcut multe presiuni, CFR a "cedat" și a promis că va monta semafor în zona respectivă. Cât mai repede. Timpul a tăcut și a trecut, iar semaforul nu a mai apărut.

La aproape un an și jumătate de la tragedie, s-a întâmplat "minunea". CFR a montat semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată din Viișoara, dar...nu funcţionează.

Motivul? Trebuie săpat un șanț subteran, de la Gara Bistrița Nord până în Viișoara. Pe acolo trebuie tras cablul care să dea semnal. Astfel, în funcție de cât de repede vor avansa aceste lucrări, atât de repede va fi pus în funcțiune și semaforul.

Patru fraţi şi vărul lor, spulberaţi de tren la Viişoara

Cinci adolescenţi au murit chiar de Ziua Copilului, anul trecut, patru dintre ei fiind fraţi. În urma lor a rămas o durere uriaşă.

Cei patru: Lavinia (19 ani), Daria (14 ani), Cosmina (12 ani), Darius (19 de ani) și vărul lor Rafael (19 ani) porniseră spre Negrilești, pentru a-și vizita bunica de 1 iunie.

La calea ferată situată la doi pași de blocul unde locuiau, maşina condusă de Lavinia, în care se aflau, a fost lovit de un tren Regio, care i-a spulberat. 

Toți cei din autoturism au decedat. Trei dintre cei cinci tineri au murit pe loc: șoferița de 19 ani, sora sa de 14 și verișorul lor de 19 ani. Fratele celor două, de 20 de ani și fetița de 12 ani au ajuns la spital, dar nu au mai putut fi salvaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cinci copii au murit la Viişoara, spulberaţi de tren. La un an jumate de la tragedie, CFR a montat un semafor nefuncţional (Video)