Antena Meniu Search
x

Video Cinci fraţi din Galaţi, bătuţi şi maltrataţi de propriii bunici. Primeau hrană cu porţia şi erau pedepsiţi dacă mâncau prea mult. Scenele de groază, filmate

Cinci fraţi din Galaţi au fost maltrataţi, bătuţi şi umiliţi ani de zile, de bunicii care-i aveau în grijă. Abuzurile au fost filmate pentru că în casa în care locuiau, bunicii montaseră mai multe camere de supraveghere. 

de Adrian Obreja

la 26.03.2024, 14:14

Vezi și

Adrian Obreja, reporter Observator: Unul dintre cei cinci frați este împreună cu mama lui într-o locuință din Galați. Ceilalți sunt preluați și se află în grija Direcției pentru Protecția Copilului din Galați încă de sâmbătă. Totul a ieșit la iveală în momentul în care unul dintre cei cinci frați, un băiat de 16 ani, nu a mai suportat bătăile și chinurile prin care a trecut în ultimii ani și a decis să ia cardul de la camerele de supraveghere și să meargă la poliție. A fost la poliție vineri și a depus plângere. Polițiștii au emis un ordin de protecție pentru el, pe numele bunicii sale în vârstă de 65 de ani. Această nu mai are voie să se apropie de el la mai puțin de 100 de metri. A două zi a fost depusă o nouă plângere pentru agresarea celorlalți copii din familie, iar polițiștii au deschis un nou dosar.

Copiii se află în grijă bunicii paterne de aproximtaiv 10 ani, de când au fost luați din Spania, unde se aflau în grija autorităților spaniole, după ce părinții nu au mai putut să-i crească. Ajunși la bunici, au trecut prin chinuri greu de descris. Erau bătuți constant, li se dădea mâncare cu porția, iar dacă îndrăzneau să mănânce mai mult decât ce aveau în farfurie, atunci erau certați și bătuți din nou. Asta se vede și în camerele de luat vederi montate în casă chiar de către bunica pentru a-i monitoriza pe cei cinci. În acest moment există un dosar penal pentru violență in familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cinci fraţi din Galaţi, bătuţi şi maltrataţi de propriii bunici. Primeau hrană cu porţia şi erau pedepsiţi dacă mâncau prea mult. Scenele de groază, filmate