Antena Meniu Search
x

Foto Cinci oameni răniţi, după ce o maşină s-a răsturnat pe un câmp din Galaţi. O femeie a rămas încarcerată

Un accident rutier a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la o intersecție între localitățile Scânteiești si Cuca din județul Galați. O femeie a rămas încarcerată, iar patru bărbați au suferit traumatisme cranio-faciale.

de Redactia Observator

la 20.03.2024, 08:37

„Pompierii gălățeni au fost solicitați să intervină puțin după miezul nopții la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, la intersecția dintre DN 24 D si DJ 261 A, între localitățile Scânteiești si Cuca”, anunță ISU Galați.

La fața locului, echipajele operative din cadrul Detașamentului de pompieri Galati au intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare grea, un echipaj SMURD, o ambulanță si un echipaj ATPVM.

Patru bărbaţi răniţi

„În urma evenimentului, au rezultat cinci victime, o femeie încarcerată și patru bărbați, cu traumatisme cranio-faciale, la membrele superioare și inferioare. Cele cinci victime de cod galben, au fost transportate la spital”, se arată în comunicat.

Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cinci oameni răniţi, după ce o maşină s-a răsturnat pe un câmp din Galaţi. O femeie a rămas încarcerată