Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cinci răniţi după ce un tânăr din Arad, băut bine, a lovit cu maşina un alt vehicul, a ricoșat pe linia de tramvai, apoi s-a înfipt într-un stâlp de beton

Un tânăr de 24 de ani a provocat haos pe o stradă din Arad, după ce s-a urcat băut la volan. În timp ce conducea pe Calea Aurel Vlaicu, a intrat cu mașina pe banda 2, unde a lovit din plin o mașină la volanul căreia se afla o tânără de 26 de ani. A fost apoi proiectat pe liniile de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de beton. Cinci persoane au fost rănite. 

de Redactia Observator

la 05.06.2023, 13:55

În urma impactului, au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării de sănătate, trei persoane care se aflau în primului autoturism, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o pasageră, toți răniți ușor.

Tânărul s-a urcat beat la volan și a făcut prăpăd pe șosea

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,72 mg./. alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Cinci răniţi după ce un tânăr din Arad, băut bine, a lovit cu maşina un alt vehicul, a ricoșat pe linia de tramvai, apoi s-a înfipt într-un stâlp de beton