Antena Meniu Search
x

Foto Cinci răniţi, după un accident violent petrecut în Tulcea. Trei maşini au fost implicate, una dintre ele s-a răsturnat în câmp

Cinci persoane au ajuns la spitalul din Tulcea cu răni, după ce au fost implicate într-un accident pe drumul naţional DN 22A, în zona satelor Ciucurova şi Topolog, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 15:10

Primele verificări ale poliţiştilor au arătat că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de deplasare Ciucurova-Topolog, s-ar fi angajat în depăşirea unui alt autoturism, cel din urmă lovind participantul la trafic din faţa acestuia, răsturnându-se şi părăsind partea carosabilă.

"În urma accidentului, a rezultat rănirea unui conducător auto şi a patru pasageri, care au fost transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Traficul a fost restricţionat pe un sens de mers", mai precizează informarea IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cinci răniţi, după un accident violent petrecut în Tulcea. Trei maşini au fost implicate, una dintre ele s-a răsturnat în câmp