Antena Meniu Search
x

Video Cine ar fi ucis-o pe femeia găsită moartă, în Mehedinţi. Vecinii spun că se prostitua la drumul mare, adusă de iubit: "Oprea TIR-urile, maşini după maşini"

A fost mobilizare de forţe în judeţul Mehedinţi, după ce o localnică a găsit trupul neînsufleţit al unei femei într-o pădure de la marginea satului în care locuia. Femeia de 40 de ani, care ar fi fost prostituată, era dată dispărută de mai bine de două săptămâni de concubinul ei. Criminaliştii au descoperit că femeia avea mai multe răni provocate de lovituri în zona capului şi nu exclud varianta unei crime brutale. Informaţii cu puternic impact emoţional.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 06.11.2022, 08:07

Vezi și

Pe 21 octombrie, un bărbat suna la poliţia din Drobeta-Turnu Severin şi sesiza că partenera sa de viaţă a dispărut fără urmă. Femeia în vârstă de 40 de ani practica prostituţia şi îşi făcea veacul pe Drumul European 70. Toţi oamenii care locuiesc în zonă o cunoşteau. "Oprea TIR-urile şi maşini după maşini, ea captura tot", povesteşte o bătrână. "Ea se ducea acolo, în pădure, stătea ce stătea cu câte unul, venea înapoi. Lua maşina de aici, ea nu se ducea pe jos. (n.r. O aducea) ăla de o lua, concubinul. El venea aici, o lua de acolo, iar alţii o luau de aici", spune un bătrân. 

Cum a fost găsit cadavrul femeii, în pădurea din Mehedinţi

Vineri, în timp ce căutau lemne de foc, câțiva localnici din Șimian au găsit trupul femeii în mijlocul pădurii. Îngroziți, oamenii au sunat la poliție. "Trupul femeii a fost găsit aici, în zona din spatele meu, însă este greu de spus dacă tot aici a a fost şi ucisă. Căutările au fost reluate astăzi la lumina zilei, iar ancheta este greoaie din cauza terenului plin de hăţişuri şi mărăciniş", arată Cristina Oprea, reporter Observator.

Trupul fusese sfâșiat de animalele sălbatice, mai spun surse din anchetă, iar cu fiecare zi care a trecut de la deces, probele s-au alterat. "Avea prea curaj că pleca în pădure cu ei, că ăla a omorât-o, de a fost ultimul cu ea. Dacă era din oraş, ar fi adus-o în valiză, în saci, în ceva, dar dacă a fost aşa simplă...", cred localnicii. Criminaliștii aşteaptă acum rezultatele analizelor de laborator pentru a întocmi un eventual cerc de suspecţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Cine ar fi ucis-o pe femeia găsită moartă, în Mehedinţi. Vecinii spun că se prostitua la drumul mare, adusă de iubit: "Oprea TIR-urile, maşini după maşini"