Antena Meniu Search
x

Video Cine e a cincea victimă a exploziei din Crevedia. Destinul trist al unui nepalez care a venit în România să lucreze într-o spălătorie, dar s-a trezit la staţia GPL

Explozia din Crevedia. Numărăm deja cinci morți după catastrofa de la Crevedia. În această dimineaţă s-a stins la Spitalul Bagdasar Arseni unul dintre cei patru muncitori nepalezi care erau angajaţi ai staţiei GPL. Bărbatul de 34 de ani ar fi făcut credit bancar ca să poată veni să muncească în ţara noastră.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.09.2023, 13:28

Vezi și

Rudele spun că iniţial, trebuia să lucreze la o spălătorie de maşini şi abia în România a aflat că va munci la depozitul de gaz.

Între timp, în Crevedia cel de-al treilea bărbat care a murit în urma deflagraţiilor este înmormântat. Bărbatul în vârstă de 64 de ani şi-a pierdut viaţa în urma suflului exploziei. Din păcate, vorbim şi de alte victime, bilanţul a ajuns la 5 morţi în urma exploziei.

După slujba de înmormântare, oamenii din comună spun că se vor îndrepta către Primărie pentru a protesta şi pentru a-şi striga nemulţumirile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine e a cincea victimă a exploziei din Crevedia. Destinul trist al unui nepalez care a venit în România să lucreze într-o spălătorie, dar s-a trezit la staţia GPL