Antena Meniu Search
x

Cine este câştigătorul marelui premiu de la Loto. A devenit milionar în euro jucând o variantă simplă

Câştigătorul marelui premiu la loto a venit şi şi-a ridicat marele premiu. Bărbatul a jucat o variantă simplă, de doar 14.5 lei şi a obţinut marele premiu de peste 2,78 milioane de euro.

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 10:31

Cine este câştigătorul marelui premiu de la Loto. A devenit milionar în euro jucând o variantă simplă - Shutterstock

„Aveţi încredere, jucați ca să câştigaţi. Dacă nu joci, nu câştigi”, este mesajul pe care câştigatorul a vrut să îl transmită jucătorilor la loto.

În cursul zilei de 19 septembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 13.829.095,20 de lei (peste 2,78 milioane de euro), obţinut la tragerea suplimentară Loto 6/49 din data de 17.09.2023, informează Loteria Română. 

Cine este câştigătorul marelui premiu 

Castigatorul este din Calafat, are in jur de 60 de ani si ne-a declarat ca joaca constant la Loto 6/49 de peste 20 de ani. Considera ca perseverenta este cheia succesului. Intotdeauna joaca o singura varianta simpla si aceleasi numere, parte dintre acestea avand semnificatie personala.

A aflat ca este marele castigator luni dimineata, cand si-a verificat biletul. Acesta este cel mai mare castig de pana acum.

Castigatorul ne-a declarat ca a avut intotdeauna incredere si a sperat ca va castiga. Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine este câştigătorul marelui premiu de la Loto. A devenit milionar în euro jucând o variantă simplă