Antena Meniu Search
x

Video Cine este șoferul care a băgat în pământ un băiețel de 11 ani, după ce a spulberat un grup de copii pe o trecere de pietoni din Petroșani

Tragedie fără margini în Petroşani, acolo un şofer beat şi fără permis de conducere a lovit pe o trecere de pietoni un grup de şase copii, apoi s-a făcut nevăzut. Din păcate, unul dintre băieţi, în vârstă de 11 ani, a murit câteva ore mai târziu, la spital. Trei dintre supravieţuitori au fost transferaţi la Timişoara şi sunt în stare gravă. Şoferul fugar, în vârstă de 19 ani, a fost găsit de poliţişti şi dus la audieri. Sunt multe capete de acuzare pe numele său, printre care şi omor din culpă. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 22.12.2022, 14:38

Vezi și

Teribilul accident s-a petrecut puţin după ora 22.00, când şase copii, cu vârste între 11 şi 14 ani, sportivi la Şcoala de Fotbal Damian Militaru din oraş, se întorceau acasă de la un banchet. Maşina i-a lovit în plin, chiar pe o trecere de pietoni.

La volan era un tânăr de 19 ani, băut şi fără permis de conducere, care s-a făcut nevăzut după accident. Şoferul fugar a fost prins după un sfert de oră, în oraşul Aninoasa.

A fost dus la audieri şi reţinut. 

Cine este șoferul fugar 

Pe acelaşi subiect

Vorbim despre un tânar în vârstă de 19 ani din Aninoasa.

Potrivit Poliției Hunedoara, șoferul care a produs accidentul pe trecerea de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 0,81 la mie în aerul expirat.

"Ca urmare a testării cu aparatul etolotest, a rezultat o valoare de 0.81 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, s-a stabilit din verificări că nu poseda nici permis de conducere. Prin urmare s-au luat măsuri preventive faţă de acesta, ancheta poliţiştilor continuând atât sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Din păcate, în această dimineaţă am aflat că unul dintre copiii răniţi a decedat. Prin urmare, ancheta se va extinde şi cu privire la comiterea infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Bogdan Niţu, IPJ Hunedoara.

Sunt acuzaţii extrem de grave care i-ar putea aduce bărbatului ani grei de închisoare. 

Între timp, tânărul a fost reținut de polițiști și urmează să fie prezentat astăzi în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Doar 5 dintre copii au supraviețuit. Un băiețel s-a stins azi dimineață la spital

Din pacate, doar 5 dintre copii au supraviețuit, pentru că un băiat în vârstă de 11 ani, care și aseară se afla în stare extrem de gravă, s-a stins în această dimineață. El a intrat în stop cardio-respirator imediat dupa impact și a fost resuscitat de medici la locul accidentului. A fost apoi dus la Spitalul din Petroșani, unde starea i s-a agravat din nou pe timpul nopții. 

Trei dintre copii au fost transferați în această dimineață la Spitalul din Timișoara, unul este în stare gravă și este intubat pe sectia de Terapie Intensivă. Ceilalți doi ajunși la Timișoara au fracturi la picioare, unul dintre ei urmează să fie operat, dar spun medicii, nu au leziuni care să le pună viața în pericol. Alți doi băieti răniți mai ușor au rămas internați la Spitalul din Petroșani, pe secția de Chirurgie, dar e posibil ca în câteva zile să plece acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine este șoferul care a băgat în pământ un băiețel de 11 ani, după ce a spulberat un grup de copii pe o trecere de pietoni din Petroșani