Antena Meniu Search
x

Video Cine este şoferul care a murit carbonizat în cisterna făcută scrum, pe un drum Brăila. Bărbatul nu a avut nicio şansă: a rămas blocat în cabină şi a ars de viu

Scene dramatice, seara trecută, într-o comună din judeţul Brăila, după ce o cisternă care transporta 40 de tone de motorină a luat foc şi a explodat. Din nefericire, șoferul nu a avut nicio şansă să scape, fiind găsit carbonizat în cabină. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 13:41

Vezi și

Se pare că cisterna s-ar fi răsturnat pe marginea drumului, combustibilul a început să curgă pe şosea, iar în câteva momente, s-a produs o explozie uriaşă. Şoferul cisternei nu a avut nicio şansă şi a fost găsit carbonizat în cabină, după ce pompierii s-au chinuit zeci de minute să stingă flăcările uriaşe. 

Șoferul cisternei a fost identificat

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat șoferul, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din județul Constanța. 

A fost întocmit dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cine este şoferul care a murit carbonizat în cisterna făcută scrum, pe un drum Brăila. Bărbatul nu a avut nicio şansă: a rămas blocat în cabină şi a ars de viu