Antena Meniu Search
x

Foto Cine este şoferul de 22 de ani, mort în accidentul de la Scoarţa. Albert suferea de o boală gravă pentru care a renunţat la cariera de poliţist

Accident cumplit, aseară, în comuna Scoarţa, din judeţul Gorj. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa după ce ar fi pierdut controlul maşinii şi s-a izbit cu putere de un alt vehicul pe contrasens, condus de un medic de 46 de ani din Bucureşti. Albert este cunoscut pentru comunitatea din Târgu Cărbuneşti după ce la sfârşitul anului trecut s-au strâns donaţii pentru afecţiunea gravă a băiatului. 

de Redactia Observator

la 23.02.2024, 11:10

Şoferul despre care la început se credea că are 24 de ani, a fost în stare critică la spital, dar a decedat în timpul nopţii. Impactul a fost atât de violent încât maşina tânărului s-a răsturnat într-un şanţ, iar acesta a rămas încarcerat. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de intervenţie, iar victima a fost dusă direct în sala de operaţie.

Albert a renunţat la visul de a deveni poliţist

Albert avea doar 22 ani şi mai avea foarte puţin până termina şcoala de poliţie, când un diagnostic grav i-a schimbat cursul vieţii. Băiatul a aflat că suferă de distonie, o boală care îi provoacă spasme musculare şi dureri puternice. A fost nevoit să renunţe la visul lui, iar oamenii din comunitate s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru tratamentul tânărului. 

"În seara de 22 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești  au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, în calitate de participant la trafic, cu privire la faptul că, pe DN 67 Scoarța, a avut loc un accident rutier, cu două victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că un tânăr de 22 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Târgu Jiu către Novaci, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul București. Conducătorul auto de 22 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul de 46 de ani nu a putut fi testat din cauza leziunilor suferite. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pe timpul nopții, tânărul de 22 de ani a decedat la spital. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă", conform ISU Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine este şoferul de 22 de ani, mort în accidentul de la Scoarţa. Albert suferea de o boală gravă pentru care a renunţat la cariera de poliţist