Antena Meniu Search
x

Video Cine este șoferul de TIR care a reușit manevra salvatoare din Galați. Georgian a evitat în ultima secundă o bătrână care i-a sărit în față

Șoferul de TIR care, ieri, a reușit să evite o tragedie pe DN 25, la Movileni, aproape de ieşirea din Galaţi, se numește Georgian Dinu. Aflat la volanul camionului său, tânărul de 37 de ani a evitat la milimetru o bătrână de 90 de ani care a ieșit în drum și i-a sărit în față. Momentul teribil a a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 26.08.2021, 12:15

Femeia a încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis. Şi-a făcut curaj şi a ieşit în drum, ţâşnind fix în faţa TIR-ului condus de Georgian Dinu, un buzoian în vârstă de 37 de ani. Din fericire, reflexele şi prezenţa de spirit ale acestuia au făcut ca o mare nenorocire să nu aibă loc.

Şoferul a tras de volan şi s-a înfipt cu autotrenul în curtea unei case aflate la marginea drumului, iar bătrâna a scăpat cu viaţă. Testat alcoolscopul, a rezultat că şoferul de TIR nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

”Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil”, a transmis IPJ Galaţi.

Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Pe acelaşi subiect

Bătrâna îl acuză pe șofer: "Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun?"

După scena teribilă, bătrâna de 90 de ani și-a continuat drumul, dar a fost identificată de polițiști și amendată cu 435 de lei, pentru traversarea străzii printr-un loc nepermis. Femeia de 90 de ani nu a realizat ce a făcut, fiind convinsă că accidentul s-a produs din vina şoferului.

”Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea?”, i-a spus bătrâna reporterului Observator Adrian Obreja.

Georgian Dinu este tatăl unui copil mic

Georgian Dinu locuiește în Buzău, este căsătorit şi are un băiețel, scrie Adevărul. După manevra salvatoare de ieri, colegii au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

”FELICITARI COLEGULE!!!!...mai bine de atat nu puteai sa faci!!! Nu aveai cum!!! Ai reactionat la risc pentru tine si camion”.

"Felicitări  colegu' și să ai parte numai de drumuri bune și fără evenimente neplăcute".

Cine este șoferul de TIR care a reușit manevra salvatoare din Galați. Georgian a evitat în ultima secundă o bătrână care i-a sărit în față

buzoienii.ro

"Felicitari ! Ce inseamna sofer bun , reflexe bune si in primul rand, atentia la volan. Bravo!".

"Felicitări șoferului, rușine sa ii fie bunicuței care a vorbit urat dupa ce ca a scăpat mai zice ca ii vina șoferului, foarte mulți bătrâni sunt inconștienți trec fără sa se asigure ca doar oprește masina ,o mașină cu o viteza mare greu o mai controlez chiar și o mașină mica".

"Toată stima și respectul pentru acest coleg. Sanatate si tot binele din lume".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Cine este șoferul de TIR care a reușit manevra salvatoare din Galați. Georgian a evitat în ultima secundă o bătrână care i-a sărit în față